Θεσσαλονίκη: Να ονομαστεί δρόμος προς τιμήν του Γιώργου Λυγγερίδη προτείνουν οι συνάδελφοί του

«Δεν πρέπει να ξεχνούμε όσους χάθηκαν στην προσπάθεια«, τονίζουν σε ανακοίνωσή τους

Must Read

Ακόμα σοκαρισμένοι είναι οι αστυνομικοί στην Θεσσαλονίκη από τον άδικο θάνατο του 32χρονου συναδέλφου τους Γιώργου Λυγγερίδη ο οποίος τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα στις 7 Οκτωβρίου σε επεισόδια έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στην περιοχή του Ρέντη.

Την ίδια στιγμή, επιθυμούν να τιμήσουν το άτυχο στέλεχος της ΕΛΑΣ που έπεσε την ώρα του καθήκοντος. Έτσι, σε ανακοίνωσή τους προτείνουν ένας δρόμος της Θεσσαλονίκης να ονομαστεί σε οδό του «Υπαρχιφύλακα Γεωργίου Λυγγερίδη».

Δείτε βίντεο:

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης:

«Σε μια κρίσιμη εποχή για την κοινωνία και την Ελληνική Αστυνομία, η μνημόνευση των Αστυνομικών που χάθηκαν εν ώρα καθήκοντος αποτελεί πάνω από όλα ηθική υποχρέωση της Πολιτείας απέναντι στις οικογένειές των ηρώων συναδέλφων μας. Ταυτόχρονα θα υπενθυμίζει σε ολόκληρη την κοινωνία την θυσία των συναδέλφων μας, η οποία μας γεμίζει περηφάνεια και κρατά υψηλό το φρόνημα όλων των Αστυνομικών που καθημερινά με ήθος, επαγγελματισμό και δυστυχώς λιγοστά μέσα, αντιμετωπίζουν την παραβατικότητα και το οργανωμένο έγκλημα. 

Ο Έλληνας και η Ελληνίδα Αστυνομικός δρουν με μοναδικό άξονα την διασφάλιση του αγαθού της ασφάλειας του Πολίτη και την εκπλήρωση της αποστολής του. Ο Υπαρχιφύλακας Γεώργιος Λυγγερίδης υπηρετούσε στην Υπηρεσία Αποκατάστασης Τάξης της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής. Την 07/12/2023, ενώ βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία, δέχθηκε δολοφονική επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων έξω από το κλειστό γυμναστήριο “Μελίνα Μερκούρη” στου Ρέντη. Μετά από σκληρή μάχη επί 20 μέρες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ο υπαρχιφύλακας της Υ.Α.Τ έφυγε από την ζωή την 27/12/2023 σε ηλικία μόλις 31 ετών.

Τον συνάδελφο μας Γιώργο καθώς και όλους τους συναδέλφους που χάθηκαν στην προσπάθεια τους για μια ασφαλή κοινωνία, οφείλουμε να τους τιμούμε και να μην τους λησμονούμε!».

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This