Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένος επαγγελματίας μποξέρ έσπασε στο ξύλο υπάλληλο του Ειρηνοδικείου!

Ευτυχώς το σκηνικό είδε μια περαστική και ενημέρωσε την φρουρά των δικαστηρίων

Must Read

Ένα απίθανο συμβάν συνέβη σήμερα στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένας 30χρονος επαγγελματίας μποξέρ με καταγωγή από την Βουλγαρία διασκέδασε το βράδυ της Τρίτη σε νυχτερινό μαγαζί στην περιοχή των Σφαγείων.

Τα ξημερώματα αποχώρησε όντας πολύ μεθυσμένος και ξεκίνησε να περπατάει για αν βρει το όχημά του. Μάλιστα, έφτασε μέχρι το υπόγειο πάρκινγκ των δικαστηρίων.

Εκεί ζήτησε από έναν υπάλληλο να περάσει όμως εκείνος του αρνήθηκε ευγενικά λέγοντας του ότι το αυτοκίνητό του δεν είναι στο πάρκινγκ.

Τότε ο μποξέρ χρησιμοποιώντας την ιδιότητα και τις ικανότητές του επιτέθηκε και άρχισε να χτυπά με μανία τον υπάλληλο με μπουνιές στο πρόσωπο, στο κεφάλι ενώ με το γόνατο τον χτύπησε στα πλευρά.

Τον άγριο ξυλοδαρμό είδε μια περαστική και ενημέρωσε την φρουρά των δικαστηρίων. Άμεσα ο νταής μποξέρ συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο. Ωστόσο, τελικά αφέθηκε ελεύθερος λόγω της αποχής των δικηγόρων και τελικά ορίστηκε για τον Σεπτέμβριο του 2024.

Ο αλλοδαπός ζήτησε συγνώμη από τον υπάλληλο ο οποίος δέχθηκε το μένος του και είπε ότι μετάνιωσε για την πράξη του. Μάλιστα τόνισε ότι του έριξαν στάχτη στο ποτό και δεν ήξερε τι συνέβαινε.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This