Πρώτη χώρα-προορισμός θαλάσσιων διακοπών η Ελλάδα στις προτιμήσεις των Ρώσων τουριστών για το 2019

Must Read

Καλύτερη χώρα-προορισμός διακοπών στη θάλασσα για το 2019 αναδείχθηκε η Ελλάδα στις προτιμήσεις των Ρώσων, μετά από ψηφοφορία αναγνωστών του «National Geographic Traveler» της Ρωσίας.

Όπως ανακοίνωσε ο ΕΟΤ, η Ελλάδα είχε να ανταγωνιστεί την Τουρκία, το Βιετνάμ, την Κούβα και την Κύπρο, και τελικά έλαβε την πρώτη θέση με το 29% των ψήφων.

αναγνωστών του περιοδικού και δικτυακού τόπου “.

Συνολικά, στο διαγωνισμό συμμετείχαν 24 υποψήφιοι προορισμοί και ψήφισαν 500.000 άτομα στο διάστημα από 29 Ιουνίου έως τις 31 Οκτωβρίου 2019. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν όλοι σχεδόν οι εκπρόσωποι της τουριστικής βιομηχανίας στη Ρωσία, τουριστικοί πράκτορες, αεροπορικές εταιρίες, ξένοι διπλωμάτες άλλων χωρών, MME και Ρώσοι αξιωματούχοι.

Ο ΕΟΤ… πανηγυρίζει, αλλά πρέπει να λάβει σοβαρά υπ’ όψιν ότι η ψηφοφορία έλαβε χώρα πριν το πρόβλημα που προέκυψε μεταξύ των εκκλησιών και την οδηγία της Ρώσικης Εκκλησίας προς τους προσκυνητές, με την οποία στην ουσία τους απαγορεύει να έρχονται στην Ελλάδα λόγω της αναγνώρισης της Ουκρανικής Αυτοκεφαλίας από το Οικουμενικό Πατριαρχείο και την Ελλαδική Εκκλησία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This