Θεσσαλονίκη: Πορτοφολού διέφυγε από το παράθυρο!

Σκηνές... ταινίας

Must Read

Απίστευτο σκηνικό στους δρόμους της Θεσσαλονίκης!

Μία επίδοξη πορτοφολού απέδρασε με… ακροβατικά μόλις έγινε αντιληπτή, από το στενό παράθυρο ενός αστικού λεωφορείου, μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων των επιβατών, σαν σε ταινία δράσης!

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 10.00 στην λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας σε λεωφορείο της γραμμής 3Κ στο ύψος της οδού Μπότσαρη. Η δράστης, όπως προκύπτει, ήταν καλοντυμένη με προσεγμένη εμφάνιση, ξανθιά, αδύνατη και με χαμηλό ύψος. Επιβιβάστηκε στο λεωφορείο στο ύψος της στάσης Ανάληψη και επιχείρησε να κλέψει πορτοφόλι από την τσάντα γυναίκας. Αλλά για κακή της τύχη έγινε αντιληπτή.

Ο οδηγός ακινητοποίησε το λεωφορείο μόλις αντιλήφθηκε το συμβάν και η πορτοφολού που επέστρεψε αμέσως ό,τι άρπαξε στην κάτοχό του, προσπαθώντας να κερδίσει χρόνο για να διαφύγει, άρχισε να λέει με «είναι τρελή αυτή.. είναι τρελή». Κινήθηκε προς το πίσω μέρος του αστικού, όπου βρήκε το ανακλινόμενο παράθυρο και αμέσως επιχείρησε να διαφύγει, μιας και οι πόρτες ήταν κλειστές.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά ρεπορτάζ, από άνοιγμα στο παράθυρο που δεν ξεπερνούσε τα 30 εκατοστά και με κινηματογραφικό τρόπο κατάφερε να βγει από το όχημα, στο οποίο νωρίτερα είχε κάνει απόπειρα κλοπής πορτοφολιού. Η γυναίκα ηλικίας περίπου 30 ετών σύμφωνα με μαρτυρίες είναι από την Βουλγαρία και με προφανή κίνδυνο να τραυματιστεί, ενώ επιβάτες προσπαθούσαν να την συγκρατήσουν, έκανε απέλπιδες προσπάθειες να διαφύγει, καταφέρνοντας τελικά να ξεφύγει και να απομακρυνθεί, με τους περαστικούς έπειτα να μην ξέρουν τι έχει συμβεί. Οι στιγμές δραματικές. Εικόνες θρίλερ με εξέλιξη που θύμισε αμερικανικό σινεμά.

Η γυναίκα, που χτυπιόταν ουρλιάζοντας, κατάφερε να χωρέσει τελικά στο παράθυρο και να εγκαταλείψει το αστικό, τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ πίσω της άφησε τον σκούφο της, ένα πακέτο τσιγάρα και δύο αναπτήρες. Στοιχεία ικανά για τον εντοπισμό της. Η αστυνομία συνχίζει τις έρευνες στην περιοχή.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This