Θεσσαλονίκη: Κλειστά αύριο δύο σχολεία στην Πυλαία – Υπέστησαν ζημιές από την κακοκαιρία

Must Read

Χιλιάδες μαθητές επιστρέφουν αύριο στα θρανία μετά την ανάπαυλα των χριστουγεννιάτικων διακοπών ωστόσο οι μαθητές δύο σχολείων στην Πυλαία στη Θεσσαλονίκη θα έχουν επιπλέον μια ημέρα ξεκούρασης.

Ο λόγος; Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στις εγκαταστάσεις των σχολείων τους. 

Ειδικότερα, κλειστά θα παραμείνουν αύριο Δευτέρα 8 Ιανουαρίου, το 2ο Νηπιαγωγείο Πυλαίας και το 4ο Δημοτικό Σχολείο Πυλαίας, όπως ενημερώνει ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι η αναστολή λειτουργίας οφείλεται στην πτώση δένδρων στην περίφραξη των σχολείων, κυρίως δε λόγω της καταστροφής των εγκαταστάσεων φυσικού αερίου από την κακοκαιρία.

Όλες οι υπηρεσίες του δήμου βρίσκονται επί ποδός προκειμένου να αποκαταστήσουν της ζημιές στα εν λόγω σχολεία και παράλληλα συνεργάζονται με την ΕΔΑ ΘΕΣΣ για την αποκατάσταση του δικτύου φυσικού αερίου.

Νεότερες ανακοινώσεις θα υπάρξουν ανάλογα με την πορεία των εργασιών αποκατάστασης, όπως επισημαίνει ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη.

Δείτε επίσης: Προβήματα και στη Θεσσαλονίκη – Πτώσεις δέντρων ξήλωσαν καγκελόπορτα σχολείου!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This