Τραγωδία: Ξεψύχησε η 17χρονη που υπέστη αλλεργικό σοκ σε σχολική εκδρομή

Χθες οι γιατροί έκανα ακόμη ένα τεστ και διαπιστώθηκε ότι ήταν εγκεφαλικά νεκρή

Must Read

Θρήνος επικρατεί στην οικογένεια της 17χρονης η οποία είχε υποστεί αλλεργικό σοκ κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η ανήλικη άφησε την τελευταία της πνοή.

Ο θάνατος της ανήλικης η οποία είχε δώσει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειας, τους συμμαθητές και τους καθηγητές της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ekriti.gr, χθες το βράδυ οι γιατροί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν είχαν κάνει ακόμα ένα τεστ μετά από το οποίο διαπίστωσαν ότι ήταν εγκεφαλικά νεκρή.  Λίγες ώρες μετά, η ανήλικη άφησε την τελευταία της πνοή.

Τα νέα ήταν δυσάρεστα ήδη από τις 2 Ιανουαρίου όταν στην μαθήτρια έγινε το πρώτο τεστ για να διαπιστωθεί αν ο εγκέφαλος της εμφάνιζε σημάδια ζωτικότητας το οποίο είχε βγει αρνητικό. Η οικογένεια της ανήλικης είχε ενημερωθεί για την μη αναστρέψιμη κατάσταση της υγείας της αλλά περίμενε να συμβεί ένα θαύμα.

Το χρονικό

Η 17χρονη μαθήτρια Καλλιτεχνικού Σχολείου του Περιστερίου που γνώριζε ότι είναι αλλεργική στα γαλακτοκομικά προϊόντα και πάντα είχε μαζί της ένεση αδρεναλίνης, φέρεται ότι κατανάλωσε βούτυρο κατά τη διάρκεια του πρωινού στο ξενοδοχείο στην Αμμουδάρα που βρισκόταν μαζί με τους συμμαθητές της.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η ανήλικη υπέστη αλλεργικό σοκ και έκανε την ένεση στον εαυτό της, ενώ οι καθηγητές κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο που την μετέφερε στο νοσοκομείο. Οι γιατροί έδωσαν μάχη για την 17χρονη, ωστόσο η κατάσταση της υγείας της χειροτέρευε καθημερινά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This