Το κρύο «έφτασε» αλλά οι καταναλωτές δεν αγοράζουν πετρέλαιο θέρμανσης!

Στο 1,25 € το λίτρο διαμορφώνεται η τιμή του 

Must Read

Η θερμοκρασία κάνει «βουτιά» και το κρύο είναι γεγονός πλέον μετά από ένα διάστημα μεγάλης καλοκαιρίας. Ωστόσο, τα ελληνικά νοικοκυριά επιλέγουν να βάζουν χοντρά μπουφάν και να χρησιμοποιούν άλλους τρόπους για να ζεσταθούν, αφού οι προϋπολογισμοί δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος των υψηλών τιμών του πετρελαίου θέρμανσης. 

«Με φειδώ αγοράζουν καύσιμα οι καταναλωτές» επισημαίνει η πρατηριούχος και πρόεδρος των βενζινοπωλών Αττικής, Μαρία ΖάγκαΜάλιστα, προσθέτει ότι «η τιμή αυτό τον καιρό σε Αττική και Θεσσαλονίκη είναι 1,25 € – 1,26 € το λίτρο». «Θα πρότεινα να παραμείνετε στη σταθερή τιμή για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και στην ποιότητα και στην ποσότητα» είπε και σημείωσε ότι ο σταθερός προμηθευτής εξασφαλίζει ότι δεν θα εξαπατηθεί ο πελάτης και δεν θα πάθει ζημιά ο καυστήρας. Η κ. Ζάγκα δεν δίστασε να αναφερθεί στις πολλές καταγγελίες είτε για νοθευμένο πετρέλαιο είτε για μικρότερες ποσότητες παράδοσης. Προέτρεψε τους καταναλωτές να μην αφήνουν τους ηλικιωμένους να παραλαμβάνουν μόνοι τους το πετρέλαιο γιατί σε περίπτωση για να ελέγχουν τις ποσότητες που παραλαμβάνουν. Αναφορικά με τις προμήθειες πετρελαίου που γίνονται δήλωσε ότι οι περισσότερες δεξαμενές είναι γεμάτες ενώ ο κόσμος που θέλει να αγοράσει, έχει στενότητα χρημάτων και αγοράζει πετρέλαιο με σύνεση.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This