Παραλίγο και νέα γυναικοκτονία στην Θεσσαλονίκη

Συνεχή περιστατικά

Must Read

Νέο σοκ στην Θεσσαλονίκη! Νέο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας με παραλίγο νέα γυναικοκτονία…

Λίγες μόλις ώρες μετά την εξιχνίαση της υπόθεσης της άτυχης 41χρονης Γεωργίας από την Καλαμαριά, στο ακροατήριο του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, έφτασε ακόμα μια σοβαρή υπόθεση με περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Με -παραλίγο- θύμα αυτή την φορά μια 40χρονη γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής.

Σύμφωνα με όσα προέκυψαν, αργά χθες το βράδυ, ο σύζυγός της υπό την επήρεια μέθης, απείλησε να σκοτώσει την ίδια, κρατώντας ένα μαχαίρι οικιακής χρήσης. Η γυναίκα, θέλοντας να προστατέψει τον εαυτό της, αλλά και τα δυο τους παιδιά, κάλεσε άμεσα την αστυνομία. Στην συνέχεια, ενώπιον του δικαστηρίου, κατάθεσε πως «δεν το κάνει συχνά. Βία δεν μπορώ να πω ότι ασκεί πάνω μου συνέχεια, παρά μόνο στο παρελθόν καμία φορά. Είμαστε μαζί περίπου 20 χρόνια και έχουμε δυο παιδιά. Ήταν μεθυσμένος. Μόνο τότε εκδηλώνει τέτοια συμπεριφορά».

Η παθούσα δήλωσε πως δεν επιθυμεί την καταδίκη του κατηγορουμένου, προσθέτοντας ότι «δεν φοβάμαι να πάω σπίτι. Αντιδρά έτσι, μόνο όταν πίνει». Ο δράστης, από το βήμα του μάρτυρα, δεν θέλησε να προχωρήσει σε εξηγήσεις, αναφέροντας απλώς και κυνικά ότι «καμία φορά πίνω 1-2 ποτηράκια παραπάνω, αλλά ποτέ δεν την χτυπάω ή την απειλώ. Θέλω να είμαι σωστός οικογενειάρχης».

Το δικαστήριο ανέβαλε την υπόθεση για τον επόμενο μήνα, με την προϋπόθεση της ποινικής διαμεσολάβησης και της ένταξης του κατηγορουμένου σε ειδικό πρόγραμμα, ώστε να τιθασσεύσει την συμπεριφορά και τις πράξεις του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This