Στα χέρια της αστυνομίας ο ασυνείδητος οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε ποδηλάτη στην Καρδίτσα

Must Read

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο ασυνείδητος οδηγός, που, το πρωί της Κυριακής 01/12, παρέσυρε και εγκατέλειψε έναν 32χρονο ποδηλάτη στην Καρδίτσα, με αποτέλεσμα εκείνος να αφήσει την τελευταία πνοή του στην άσφαλτο.

Μετά το δυστύχημα, η κινητοποίηση της Αστυνομίας ήταν άμεση και έτσι, έπειτα από εκτεταμένες έρευνες, ο δράστης εντοπίστηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για έναν 26χρονο, ο οποίος ζει στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας και είναι οδηγός αυτοκινήτου μάρκας Skoda.

Τη Δευτέρα 02/12 αναμενόταν να περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα για να απολογηθεί για το θανατηφόρο τροχαίο που προκάλεσε.

Το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 6 το πρωί της Κυριακής. Ο 32χρονος κινούνταν με το ποδήλατό του στο 7ο χιλιόμετρο Καρδίτσας – Λαμίας, στο ρεύμα προς Λαμία, όταν παρασύρθηκε από το όχημα του νεαρού οδηγού, ο οποίος, μόλις συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, εγκατέλειψε το θύμα του αβοήθητο.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι, στο σημείο σταμάτησαν διερχόμενοι οδηγοί, οι οποίοι κάλεσαν την Αστυνομία, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ωστόσο, όταν ο 32χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ήταν ήδη πολύ αργά, καθώς είχε πια φύγει από τη ζωή.

Σημειώνεται ότι το θύμα είχε καταγωγή από την Αλβανία και έμενε στο χωριό Πρόδρομος Καρδίτσας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This