Σοκ στου Ζωγράφου: Πέθανε ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Θώδας – Βρισκόταν στην θέση του μέχρι πριν 10 μέρες!

Συγκλονισμένοι οι συνεργάτες του

Must Read

«Μουδιασμένη» είναι η κοινωνία του Ζωγράφου από την δυσάρεστη είδηση του θανάτου του πρώην δημάρχου, Βασίλη Θώδα. Ο 56χρονος βρισκόταν κανονικά στο γραφείο του στο δημαρχείο και στα καθήκοντά του μέχρι πριν από 10 μέρες!

Ο πρώην δήμαρχος είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο για να κάνει στεφανιογράφημα.

Ποιος ήταν ο Βασίλης Θώδας

Γεννήθηκε στου Ζωγράφου το 1968 και είχε σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων. Ασχολήθηκε από νωρίς με τα κοινά και το 2006 εξελέγη για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος. Εργάστηκε σε διάφορες θέσεις προϊσταμένου στη Βουλή, μεταξύ των οποίων αυτής της Διεύθυνσης Διαρκών Επιτροπών. Διετέλεσε δήμαρχος Ζωγράφου την τετραετία 2019-2023.

Συγκλονισμένοι είναι οι συγγενείς και οι φίλοι του. Εκ των στενών συνεργατών του στη δημοτική Αρχή και εκ των αντιδημάρχων του, ο Δήμος Μπουλούκος, τόνισε στο ΑΠΕ:

«Ήταν σπουδαίος άνθρωπος και πολύ φιλικός με τους συνεργάτες του. Είχε καρδιά μικρού παιδιού, δεν κρατούσε κακία σε κανέναν. Είχε μεγάλη έγνοια για την πόλη, εργάστηκε σκληρά ως δήμαρχος, όμως δυστυχώς το κλίμα έχει γίνει εδώ πολύ τοξικό».

Την θλίψη του για τον χαμό του Βασίλη Θώδα εξέφρασε μέσα από ανάρτησή του και ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This