Απολογείται την Παρασκευή η 37χρονη βρεφοκτόνος στην Βέροια – Οι τελευταίες αναρτήσεις

«Η μάνα είχε κόψει τα φάρμακα» λέει η γιαγιά

Must Read

Στον ανακριτή θα οδηγηθεί την Παρασκευή η 37χρονη που σκότωσε το 6,5 μηνών αγοράκι της στο Μακροχώρι Ημαθίας. Η βρεφοκτόνος αναμένεται να απολογηθεί για τον ιδιαίτερα σκληρό τρόπο που θανάτωσε το μωρό της μπροστά στα δύο ανήλικα παιδιά της μέσα στο σπίτι τους. Η γυναίκα φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα.

 

 

Εν τω μεταξύ, το STAR μετέδωσε ρεπορτάζ με τις τελευταίες αναρτήσεις στα social media της 37χρονης προτού σκοτώσει το βρεφάκι. Κατά την διάρκεια των εορτών η τραγική μητέρα ανέβαζε ευχές και αστεία. Την Πρωτοχρονιά πόσταρε ένα βίντεο με το πρώτο δώρο του Άη Βασίλη στο έξι μηνών μωρό της.

Αργότερα έγραψε: «Τον μόνο άνδρα που θαυμάζω είναι ο πατέρας μου!!! Λύκος στην ψυχή, προστατευτικός με την οικογένειά του, παλικάρι από τα λίγα… Για να μην πω ο τελευταίος άνδρας».

«Η μάνα είχε κόψει τα φάρμακα» αναφέρει η γιαγιά του μωρού

Η πεθερά της βρεφοκτόνου κάνει λόγο για ξεσπάσματα της μητέρας και υποστηρίζει ότι η γυναίκα είχε διακόψει την φαρμακευτική της αγωγή όταν ήταν έγκυος και κατά την διάρκεια του θηλασμού.

Την άποψη ότι η 37χρονη στη Βέροια σκότωσε το μωρό των έξι μηνών για να τον εκδικηθεί για τον χωρισμό τους, εξέφρασε ο πατέρας του βρέφους μέσω του δικηγόρο του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» ανέφερε πως η συζυγική τους ζωή δεν ήταν καλή και πως η 37χρονη τον χτυπούσε, τον ζήλευε παθολογικά και είχε προχωρήσει σε ψευδή μήνυση για ενδοοικογενειακή βία. Μάλιστα, είπε πως οι γονείς της 37χρονης δεν τον υποστήριξαν και κανείς δεν του είπε πως η γυναίκα έχει ψυχολογικά προβλήματα και έχει νοσηλευτεί.

Συγκεκριμένα είπε:

«Σκότωσε το μωρό μας γιατί ήθελε να με εκδικηθεί, να με τιμωρήσει, επειδή έφυγα από το σπίτι το περασμένο Αύγουστο, γιατί δεν άντεχα άλλο. Με ζήλευε παθολογικά, έψαχνε κινητά, facebook, έκανε σκηνές και είχε ξεσπάσματα στα καλά καθούμενα. Με χτυπούσε, σφαλιάρες, μου έσφιγγε το λαιμό, όμως εγώ ποτέ δεν αντιδρούσα. Ποτέ δεν την χτύπησα. Αντίθετα, εκείνη με μήνυσε ψευδώς για ενδοοικογενειακή βία, για να με τιμωρήσει και να τρέχω στα δικαστήρια.

Δεν σας κάνει εντύπωση που αυτός ο γάμος κράτησε μόλις 6 μήνες; Που εγώ αναγκάστηκα να φύγω από το σπίτι ένα μήνα μετά την γέννηση του μοναχογιού μου; Δεν θα άφηνα το παιδί μου, αν η συμβίωση μαζί της δεν ήταν ανυπόφορη. Ζητούσα βοήθεια από τα πεθερικά μου και εισέπραττα χειρότερα. Με έβριζαν και με συκοφαντούσαν. Ότι εγώ έφταιγα για όλα. Δεν είχα ιδέα ότι η γυναίκα αυτή είχε ψυχολογικά θέματα. Μου είχαν κρύψει ότι είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική».

Δείτε τις δηλώσεις του:



Έρευνα για μαύρη μαγεία

Την ίδια στιγμή σοκάρει με όσα λέει ο δικηγόρος του πατέρα στην ίδια εκπομπή καθώς δήλωσε θα ζητηθεί «έρευνα για τυχόν εμπλοκή της μητέρας με μαύρη μαγεία, μετά από όσα ακούστηκαν και τις μαρτυρίες ότι αποκάλεσε το παιδί βρυκόλακα που θα πιει αίμα και θα επανέλθει στην ζωή».

Δείτε βίντεο:



Κραυγή αγωνία από τον πρώτο σύζυγο

Στο μεταξύ, ο πρώτος σύζυγος της 37χρονης με τον οποία έχει αποκτήσει τα δύο κοριτσάκια 6 και 7 ετών που είδαν το φρικιαστικό έγκλημα δηλώνει μέσω του δικηγόρου του πως τα παιδιά του πρέπει να φύγουν από το σπίτι!

«Ουδέποτε διανοήθηκα ότι θα μπορούσε να βλάψει κάποιο από τα παιδιά μας. Ήταν άριστες οι σχέσεις μας σε ότι αφορά την ανατροφή των παιδιών, δεν είχαμε κόντρες. Είχαμε διαρκή επικοινωνία. Τους τελευταίους μήνες που έμενε δίπλα στους γονείς της, θεώρησα θα είχε ανακουφιστεί από τα τρεξίματα για το νεογέννητο παιδί.

Τα παιδιά μου πρέπει να απομακρυνθούν από το σπίτι εκείνο και να μετακομίσουν στο σπίτι μου και με την βοήθεια ειδικών να μάθουν ακριβώς τι έχει γίνει. Χάθηκε μια αθώα ψυχούλα, ας βοηθήσουμε να μην πληγωθούν και άλλες», είπε, μέσω του δικηγόρου του.

Δείτε βίντεο:



Αύριο η απολογία

Στο μεταξύ, η 37χρονη αναμένεται να απολογηθεί αύριο ενώπιον του ανακριτή μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε. Σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Η γυναίκα κρατείται στην Αστυνομική διεύθυνση Βέροιας. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, εκδήλωσε την επιθυμία να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ώστε να της χορηγηθεί φαρμακευτική αγωγή.



Δείτε επίσης:

Δικηγόρος πατέρα βρέφους: «Θα μηνύσουμε τους γονείς γιατί γνώριζαν τη ψυχική κατάσταση της κόρης τους»

Βέροια: «Είναι βρικόλακας, θα συνέλθει αν του βάλεις αίμα», είπε η 37χρονη για το μωρό της

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This