Θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Ξεψύχησε ο 30χρονος Γιώργος Ζαγκλιβέρης από σπάνια μορφή καρκίνου

Πριν λίγες μέρες η οικογένεια είχε κάνει έκκληση για συγκέντρωση χρημάτων για την θεραπεία

Must Read

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 30χρονος ποδοσφαιριστής Γιώργος Ζαγκλιβέρης από τις Σέρρες ο οποίος έπασχε από μια σπάνια μορφή καρκίνου.

Ο νεαρός που έπαιζε για την ομάδα της Καβάλας είχε διαγνωστεί με το λέμφωμα Burkitt, στο οποίο ο οργανισμός δημιουργεί νέα καρκινικά κύτταρα πολύ γρήγορα.

Ο νεαρός δεν είχε κρύψει στιγμή την ασθένειά του και έκανε συχνά αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα παρουσιάζοντας τις δύσκολες στιγμές που περνούσε και την σκληρή αλλά γενναία μάχη που έδινε.

Την δυσάρεστη είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο αδερφός του, Κώστας, σε ανάρτησή του στο Facebook.

«Καλό ταξίδι αδερφέ μου, τώρα πλέον θα μας προσέχεις από εκεί ψηλά. Θα σε θυμόμαστε για πάντα να χαμογελάς όπως συνήθιζες…», έγραψε και συνόδευσε την συγκινητική ανάρτηση με μια κοινή φωτογραφία με τον 30χρονο Γιώργο.

Δείτε την ανάρτηση:

Η τραγική ειρωνεία

Μόλις πριν από λίγες μέρες, η οικογένεια του 30χρονου ποδοσφαιριστή έκανε έκκληση ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για να καλύψουν τις μεγάλες ανάγκες για την θεραπεία.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη και συγκινητική που τα χρήματα μαζεύτηκαν μέσα σε μία μόλις μέρα!

Ο Γιώργος είχε κάνει τότε μια ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα ευχαριστώντας για την βοήθεια.

«Δεν ξέρω πως να σας ευχαριστήσω για την άμεση ανταπόκριση που δείξατε στην έκκλησή μου για οικονομική βοήθεια!!! Με τη δική σας βοήθεια οι ανάγκες προς το παρόν καλύφθηκαν και γι’ αυτό θα σας παρακαλέσω να μη συνεχίσεται να μου στέλεντε άλλα χρήματα!! Να σας έχει όλους ο Θεός καλά!! Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι από τα βάθη της καρδιάς μου!!!», είχε γράψει.

Δείτε κάποιες αναρτήσεις του Γιώργου Ζαγκλιβέρη:

@giwrgoszagkliverhs

#tiktoknews #tik #τικτοκgreece #greece #tik_tok #videoviral #ελλαδα #fyp #fouryou #τικτοκ_ελλαδα #θεος #αγαπη #smile #καρκινος #θεσσαλονικη #nurse #ψυχολογια #psicologia #tbt #life #family

♬ πρωτότυπος ήχος – Antonis – Greek Voices

@giwrgoszagkliverhs

#τικτοκgreece #tik #tik_tok #greece #videoviral #ελλαδα #fyp #fouryou #τικτοκ_ελλαδα #θεος #αγαπη #smile #καρκινος #hospital #θεσσαλονικη #nurse #tbt #ψυχολογια #psicologia #doctor #thankyou

♬ πρωτότυπος ήχος – giwrgos zagkliverhs

@giwrgoszagkliverhs

#τικτοκgreece #tik #greece #tik_tok #video #ελλαδα #fyp #fouryou #τικτοκ_ελλαδα #family #θεος #αγαπη #smile #καρκινος #hospital #οικογενεια #χαμογελο #couple #fouryoupage #love #θεσσαλονικη #thessaloniki

♬ I Epimoni Sou – Eleonora Zouganeli & Kostas Livadas

 

(κεντρική φωτογραφία: Facebook/ Giwrgos Zagkliverhs)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This