Φρίκη στην Άρτα: 55χρονος έδειρε την 98χρονη μητέρα του! 88χρονη κλειδώθηκε σε νεκροταφείο στη Χαλκίδα!

Must Read

Φρίκη προκαλεί ένα περιστατικό με θύμα μια 98χρονη γυναίκα από την Άρτα.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, η ηλικιωμένη έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στο χωριό Καραϊσκάκης από τον ίδιο τον 55χρονο γιο της!

Η γυναίκα εξαιτίας της μεγάλης ηλικίας της ήταν ανίκανη να υπερασπιστεί τον εαυτό της και δέχθηκε αρκετά χτυπήματα.

Οι γείτονες της 98χρονης διαπίστωσαν τι συνέβη από τις φωνές της και κάλεσαν την αστυνομία με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο 55χρονος. Χθες το βράδυ, ο δράστης πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο και σήμερα οδηγήθηκε στο αυτόφωρο με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας. Αύριο, θα βρεθεί και πάλι στο εδώλιο.

Όσοι γνωρίζουν τον 55χρονο αναφέρουν πως η συμπεριφορά του είναι προβληματική και έχει απασχολήσει και άλλες φορές με την κακοποιητική συμπεριφορά του.

Η ηλικιωμένη δεν τραυματίστηκε σοβαρά και δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ωστόσο, είναι αρκετά σοκαρισμένη και φοβισμένη.

Χαλκίδα: 88χρονη κλειδώθηκε όλη νύχτα σε νεκροταφείο!

Σοκ διακατείχε τους υπαλλήλους του νεκροταφείου της Χαλκίδας όταν πήγαν να ανοίξουν την κεντρική πύλη σήμερα το πρωί.

Κοντά στην είσοδο εντόπισαν μια 88χρονη να περιμένει υπομονετικά!

Όπως διαπιστώθηκε, η ηλικιωμένη είχε πάει χθες το απόγευμα να ανάψει το καντήλι του γιου της και όπως φαίνεται η ώρα πέρασε και οι υπεύθυνοι κλείδωσαν την κεντρική πύλη χωρίς να γνωρίζουν ότι είναι μέσα.

Μυστήριο προκαλεί το γεγονός πως η γυναίκα είχε τραύματα στα γόνατά της ενώ ήταν ελαφρά ντυμένη. Μετά την περιπέτειά της η 88χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Θαύμα αποτελεί το γεγονός ότι κατάφερε να αντέξει ένα ολόκληρο βράδυ στον χώρο καθώς επικρατούσαν ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This