Βγήκε από τη φυλακή η «σατανική» χήρα του καρδιολόγου Καλαντζάκη

Έμεινε μόλις 5,5 χρόνια στη φυλακή για συνέργεια στη δολοφονία του συζύγου της

Must Read

Αέρα ελευθερίας πνέει από χθες η 43χρονη χήρα του δολοφονημένου καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη που καταδικάστηκε ως συνεργός στο στυγερό έγκλημα που συγκλόνισε τη Σητεία τον Οκτώβριο του 2017.

Η 43χρονη Βουλγάρα που βοήθησε τον εραστή της να σκοτώσει τον σύζυγό της αφέθηκε ελεύθερη και επέστρεψε στο σπίτι της και στο παιδί της που είχε αποκτήσει μαζί με τον γιατρό.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, η 43χρονη που είχε καταδικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης σε κάθειρξη 15 ετών αποφυλακίστηκε ενώ έχει εκτίσει τα 3/5 της ποινής της, μετά από ευεργετικό υπολογισμό, καθώς επέδειξε καλή συμπεριφορά στις φυλακές. Ουσιαστικά η ίδια έμεινε μόλις 5,5 χρόνια στη φυλακή.

Υπενθυμίζεται ότι το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου είχε κρίνει τη χήρα ένοχη για ηθική αυτουργία χωρίς ελαφρυντικά -και όχι για άμεση συνέργεια, όπως ήταν η αρχική κατηγορία- και τον 41χρονο πρώην αστυνομικό ένοχο για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Η χήρα του 62χρονου γιατρού επέμενε  πεισματικά στην αθωότητά της και ισχυριζόταν ότι δεν γνώριζε τα σχέδια του ομοεθνούς της πρώην αστυνομικού, με τον οποίο διατηρούσε σχέση.

Σημειώνεται ότι στο Εφετείο τον περασμένο Νοέμβριο ο 42χρονος Βούλγαρος πρώην αστυνομικός κρίθηκε ένοχος όπως και πρωτόδικα και του επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη, ωστόσο το δικαστήριο έκρινε ένοχη για απλή συνέργεια την χήρα του γιατρού.

«Η Δικαιοσύνη υπήρξε μεγαλόψυχη κι επιεικής μαζί της. Ήρθε η ώρα να αναλάβει τις ευθύνες της απέναντι στο παιδί της. Στο χέρι της είναι να φανεί αντάξια της εμπιστοσύνης που της επέδειξε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών που την αποφυλάκισε» δήλωσε στο neakriti.gr ο δικηγόρος της 43χρονης, Διονύσης Βέρρας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This