Φρίκη στα Γρεβενά: «Τα σκότωσαν για το κρέας τους» λέει ο ιδιοκτήτης για τα τεμαχισμένα άλογα

Σε σοκ η τοπική κοινωνία μετά την κτηνωδία

Must Read

Δεν χωράει ανθρώπινος νους την φρίκη που εκτυλίχθηκε στην περιοχή της Σαμαρίνας, στα Γρεβενά, με πέντε άλογα να βρίσκουν μαρτυρικό θάνατο.

Όπως έγινε γνωστό, υπάνθρωποι πυροβόλησαν με όπλο και σκότωσαν τα άτυχα ζώα στην περιοχή Χελιμόδι της Σαμαρίνας. Σαν να μην έφτανε αυτό, στην συνέχεια τα τεμάχισαν σε πολλά και μικρά κομμάτια. Τα άλογα βρέθηκαν νεκρά το απόγευμα από τον ιδιοκτήτη τους, που είχε πάει να τα ταΐσει. Στο σημείο εντοπίστηκαν ροδιές από ελαστικά αυτοκινήτου και φυσίγγια όπλου.

Αμέσως, ο άνδρας ειδοποίησε έντρομος το Αστυνομικό Τμήμα Πολυνερίου, δίχως να μπορεί να πιστέψει τα όσα φρικτά αντίκριζαν τα μάτια του.

Τα ζωάκια που βίωσαν τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του κτήνους που τα σκότωσε, άνηκαν σε εκτροφείς, που στο σύνολο είχαν 25 άλογα. Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης κατήγγειλε ότι τα σκότωσαν και τα τεμάχισαν «για να πάρουν το κρέας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This