Κλείνει η Αττική Οδός – Τι ανακοίνωσε η εταιρεία

Αιτία οι προγραμματισμένες εργασίες βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος

Must Read

Κλειστή θα παραμείνει η Αττική Οδός από το βράδυ της Πέμπτης λόγω εργασιών συντήρησης οδοστρώματος. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, κλείνει η έξοδος προς Μαρκόπουλο στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

«Κλειστή λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης 18/01/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής 19/01/2024 η έξοδος της Αττικής Οδού προς Μαρκόπουλο στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν στον κόμβο Αεροδρομίου (κόμβος 20) να κατευθυνθούν δεξιά στην έξοδο προς Κορωπί και στη συνέχεια στην επόμενη διασταύρωση στα φανάρια με τη Λ. Λαυρίου, να στρίψουν αριστερά προς Μαρκόπουλο.

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Στην εταιρική ιστοσελίδα (www.aodos.gr) και στο Twitter/X (@aodostraffic) υπάρχει συνεχής ενημέρωση όλο το 24ωρο για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν κατά τμήματα στην Αττική Οδό στο πλαίσιο των εργασιών βαριάς συντήρησης. Μέσω του site παρέχεται επίσης live εικόνα από 6 κάμερες τοποθετημένες σε κομβικά σημεία του αυτοκινητόδρομου (www.aodos.gr/live-streaming/).»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This