Χαλκίδα: Ήξερε για την παράνομη σχέση του 43χρονου με την 39χρονη η γυναίκα του!

Καλός επαγγελματίας το θύμα - Είχε επεκτείνει τις δραστηριότητες του

Must Read

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της Χαλκίδας από την άγρια δολοφονία του 43χρονου Σ.Ν. νωρίς σήμερα το πρωί έξω από το σπίτι του.

Άτομα που γνώριζαν το θύμα του μαχαιρώματος με δράστιδα μια 39χρονη αναφέρουν πως ήταν πολύ καλός στην δουλειά του.

Δείτε βίντεο:




Ο 43χρονος ήταν ξυλουργός και οι δουλειές του πήγαιναν πολύ καλά. Μάλιστα, σύμφωνα με το zougla.gr, πρόσφατα, πριν από περίπου πέντε μήνες, είχε επεκτείνει την επιχείρηση ξυλουργικής που είχε αγοράζοντας ένα χώρο έξω από την Χαλκίδα ώστε να έχει εκεί το εργαστήριο του.

Η επιχείρηση του ξυλουργού ειδικευόταν στην κατασκευή κουζινών.

Δείτε φωτογραφία του 43χρονου στο εργαστήριο του:

(πηγή zougla.gr)

Ήξερε την παράνομη σχέση του η γυναίκα του!

Αν και τα αίτια του φονικού δεν έχουν διευκρινιστεί, ωστόσο, εκτιμάται πως οι λόγοι ήταν ερωτικοί.

Το θύμα είχε σχέση με την δράστιδα. Ωστόσο, τον παράνομο δεσμό τον γνώριζε η σύζυγός του 43χρονου!

Μάλιστα, η γυναίκα είχε παρακολουθήσει τον άνδρα της στα ερωτικά ραντεβού με τη 39χρονη. Μετά από αυτό, ο 43χρονος είπε στην 39χρονη να χωρίσουν καθώς δεν ήθελε να χαλάσει την οικογένειά του. Ωστόσο η ίδια δεν ήθελε με τίποτα να συμβεί αυτό. Ο χωρισμός ήταν ένας από τους συχνότερους λόγους που το παράνομο ζευγάρι καυγάδιζε το τελευταίο διάστημα

Δείτε βίντεο:




Βίντεο λίγα λεπτά πριν την τραγωδία

Ανατριχιαστικά είναι τα πλάνα από κάμερα ασφαλείας που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και δείχνουν τον 43χρονο ξυλουργό από την Χαλκίδα λίγα λεπτά πριν του επιτεθεί η 39χρονη με μαχαίρι και τον σκοτώσει.

Στο οπτικό υλικό το οποίο δημοσιεύει το newsit.gr προέρχεται από κάμερα κοντά στην πολυκατοικία που έμενε το θύμα σε κεντρικό σημείο της Χαλκίδας. 

Δείτε βίντεο:




Όπως φαίνεται, ο άντρας έχει κατέβει από τον τρίτο όροφο και έχει βγει από την κύρια είσοδο της πολυκατοικίας και περπατά χαλαρός και ήρεμος προς τον κεντρικό δρόμο, την οδό 28ης Οκτωβρίου για να βρεθεί στην οδό Μαργαρίτη.  Εκεί ήταν σταθμευμένο το επαγγελματικό του όχημα το οποίο θα έπαιρνε και θα πήγαινε στην εργασία του.

Εκεί, του είχε στήσει καρτέρι η 39χρονη η οποία αρχικά τον τραυματίζει με ένα μαχαίρι και στην συνέχεια τον κυνηγά με ένα δεύτερο με το οποίο τον χτυπά πισώπλατα. Μόλις λίγα λεπτά μετά ο 43χρονος πέφτει στο έδαφος αιμόφυρτος και θα αφήσει την τελευταία του πνοή. 

Δείτε το βίντεο:

Το χρονικό του εγκλήματος

Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για το φονικό που έγινε νωρίτερα σήμερα το πρωί στην Χαλκίδα με μια 39χρονη να μαχαιρώνει σε κεντρικό δρόμο ένας 43χρονο μπροστά στα σοκαρισμένα μάτια της συζύγου του!

Δείτε βίντεο:




Αυτός είναι ο 43χρονος:

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το κίνητρο του εγκλήματος μάλλον είναι ερωτικό!

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που η 39χρονη είχε βγάλει μαχαίρι και είχε επιτεθεί στον άνδρα έξω από την πόρτα του σπιτιού του η γυναίκα του που είδε το σκηνικό έντρομη μπήκε στο σπίτι και κάλεσε την αστυνομία.

«Τρέξτε, σκοτώνουν τον άντρα μου!» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς. Το περιστατικό συνέβη στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, πολύ κοντά στο 4ο γυμνάσιο Χαλκίδας.

Δείτε βίντεο:




Την ίδια περίπου στιγμή, μια ακόμα γυναίκα που έβλεπε τι συνέβαινε τηλεφώνησε στην ΕΛΑΣ και ενημέρωσε με σπαστά ελληνικά ενώ και ένας άνδρας έκανε το ίδιο.

Όταν έφτασαν τα στελέχη της ΕΛΑΣ στο σημείο είδαν τον 43χρονο να κείτεται στον δρόμο σε εμβρυακή στάση. Όπως διαπίστωσαν η δράστιδα τον είχε μαχαιρώσει στην αριστερή ωμοπλάτη ενώ έφερε αίματα στο σώμα του. Δίπλα του ήταν η 39χρονη η οποία είχε λεκέδες από αίματα στα ρούχα της.

Κοντά στο σημείο βρισκόταν το ΙΧ του άνδρα. Έξω από την πόρτα του οδηγού οι αστυνομικοί εντόπισαν άλλο μαχαίρι με κηλίδες αίματος.

Δείτε φωτογραφίες:

Η 39χρονη συνελήφθη. Στο αστυνομικό τμήμα κλήθηκε για κατάθεση και η σύζυγος του θύματος.

Δείτε βίντεο:




Δείτε επίσης:

Πριν την τραγωδία: Βίντεο ντοκουμέντο με τον 43χρονο λίγο πριν μαχαιρωθεί στην Χαλκίδα

Αυτός είναι ο 43χρονος που μαχαιρώθηκε στην Χαλκίδα – «Σκοτώνουν τον άντρα μου», φώναζε η γυναίκα στην αστυνομία

Άγρια δολοφονία στη Χαλκίδα: Μια 39χρονη σκότωσε με 4 μαχαιριές στο στήθος έναν 42χρονο

(πηγή κεντρικής φωτογραφίας newsit.gr)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This