Η βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού

Η 29χρονη Γεωργία Σακκά αποκάλυψε ότι κέρδισε το στέμμα στέλνοντας απλά το βιογραφικό της

Must Read

Την ώρα που κάτοικοι, φοιτητές, αλλά και επιχειρηματίες στην Πάτρα ετοιμάζονται με πυρετώδεις ρυθμούς για το καρναβάλι, το οποίο φέτος αναμένεται να είναι μεγαλύτερο σε διάρκεια, στο «φως» ήρθαν τα στοιχεία της πρωταγωνίστριας που θα μαγνητίσει τα βλέμματα, στις 17 Μαρτίου, πάνω στο άρμα. Η φετινή βασίλισσα του πατρινού καρναβαλιού είναι η 29χρονη χορεύτρια, χορογράφος και δασκάλου χορού Γεωργία Σακκά.

Η νεαρή γυναίκα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα, όμως τα τελευταία επτά χρόνια δραστηριοποιείται στην Αθήνα, όπου μεταξύ άλλων εργάζεται σε κέντρα νυχτερινής διασκέδασης, αλλά και video clip γνωστών καλλιτεχνών. Από το 1998 ως και το 2009 συμμετείχε, κάνοντας πρωταθλητισμό, στην αγωνιστική ομάδα ρυθμικής γυμναστικής της Γ.Ε. Πάτρας, κατακτώντας το Πρωτάθλημα Νοτιοδυτικής Ελλάδας και συνολικά 19 μετάλλια σε όλη τη χώρα.

Σε δηλώσεις της η Γεωργία Σακκά εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο επιλέχθηκε για τη θέση της βασίλισσας του καρναβαλιού. «Ανοίγουν οι αιτήσεις, στέλνεις το βιογραφικό, περνάς από την επιτροπή μαζί με κάποιες άλλες κοπέλες που έχουν επιλέξει και μετά γίνεται η τελική επιλογή και στο ανακοινώνουν» είπε αρχικά η 29χρονη χορεύτρια. Οπως εξήγησε, ήθελε να βιώσει τη μοναδική αυτή εμπειρία έπειτα από αρκετά χρόνια αποχής από τα καλλιτεχνικά καρναβαλικά δρώμενα. «Είναι μια μοναδική εμπειρία. Δεν τη ζει εύκολα κάποιος. Και ήμουν αποφασισμένη φέτος ότι θέλω να το κάνω» επεσήμανε.

Αλλωστε, η ίδια έκανε σαφές πως η σχέση της με το πατρινό καρναβάλι είναι έντονη. Την περίοδο 2013-2016 συνεργάστηκε με το πλήρωμα 86 των Πάρη Λαλιώτη και Αλέξη Γεωργιόπουλου λαμβάνοντας μέρος σε καλλιτεχνικά δρώμενα, ενώ συμμετείχε σε τελετές έναρξης και λήξης του καρναβαλιού σε χορογραφίες της Βίκυς Αγόρα. Παράλληλα είχε λάβει μέρος και ως χορεύτρια και βοηθός χορογράφου στην παράσταση videodance «Deja vu».

Φέτος η Γεωργία Σακκά αναμένεται να καθίσει στο άρμα της βασίλισσας, ένα γιγάντιο κοχύλι, καθώς το κύριο στοιχείο θα είναι η θάλασσα!

Δείτε επίσης: Με πλήθος εκδηλώσεων ξεκινά σήμερα το Πατρινό Καρναβάλι!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This