Κατέρρευσε τμήμα ψευδοροφής στο νοσοκομείο του Ρίο! Τραυματίστηκε ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ

Είχε φτιαχτεί πριν από λίγο καιρό!

Must Read

Υπό κατάρρευση βρίσκεται το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά. Χθες το μεσημέρι έπεσε τμήμα της ψευδοροφής στην β’ ορθοπεδική και μαιευτική κλινική!

Μάλιστα, το περιστατικό προκαλεί έντονο προβληματισμό αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες του πρόεδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου, ότι η οροφή φτιάχτηκε πριν από μόλις έξι μήνες!

Δείτε φωτογραφία:

Οι εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας είναι πραγματικά σοκαριστικές καθώς θα μπορούσαν να υπάρχουν σοβαρότατοι τραυματισμοί του προσωπικού και ασθενών.

Πάντως, τον τραυματισμό, ελαφρύ ευτυχώς, δεν απέφυγε ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, όταν βρέθηκε στο νοσηλευτικό ίδρυμα καθώς έπεσε αντικείμενο από την οροφή και τον χτύπησε στο πόδι με αποτέλεσμα να αιμορραγεί!

Ο διοικητής στο νοσοκομείο:

Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και το προσωπικό του υπέδειξε να πάει στα εξωτερικά ιατρεία εκείνος αρνήθηκε και απλά δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες και επέστρεψε σπίτι του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες του tempo24.news δεν θα υπάρξει καμία παρέμβαση στο τμήμα που κατέρρευσε,  πριν γίνουν έλεγχοι από τις τεχνικές Υπηρεσίες της 6ης ΥΠΕ και του νοσοκομείου.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This