Στη φυλακή ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του επειδή βίαζε την κόρη του

Την προσωρινή του κράτησε αποφάνθηκε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών μετά τη διαφωνία εισαγγελέα-ανακριτή

Must Read

Τον δρόμο για τη φυλακή παίρνει ο 50χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε τον 33χρονο κουνιάδο του στον Βόλο, όταν έμαθε ότι εκείνος βίαζε επί χρόνια την κόρη του, ακόμα και μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Για την τύχη του 50χρονου που μέχρι τώρα βρισκόταν σε κατ’οικον περιορισμό, μετά από διαφωνία εισαγγελέα και ανακριτή, αποφάνθηκε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου, το οποίο διέταξε προσωρινή κράτηση μέχρι τη δίκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο 50χρονος πυροβόλησε μετά από διαπληκτισμό τον 33χρονο κουνιάδο του, όταν η 18χρονη κόρη του, του αποκάλυψε πως ο 33χρονος την βίαζε από την ηλικία των 9 ετών, ενώ το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με όσα υποστήριξε, την εκβίαζε πως θα δημοσιεύσει βίντεο και φωτογραφίες από τις αρρωστημένες πράξεις του, αποσπώντας της χρηματικά ποσά.

Τη βίαζε δίπλα από το δωμάτιο του αδερφού της

Σημειώνεται ότι ο 50χρονος ανέφερε στον ανακριτή ότι οι βιασμοί από τον 33χρονο γίνονταν στο σπίτι, ενώ σε διπλανό δωμάτιο ήταν ο 9χρονος γιος του. «Η κόρη μου, μου εκμυστηρεύτηκε ότι τις φορές που βιάστηκε από τον κουνιάδο μου ήταν παρών και το αγοράκι μου, που σήμερα είναι εννέα ετών και τον οποίο ο κουνιάδος μου άφηνε μόνο του στο άλλο δωμάτιο καθώς έκλεινε την πόρτα του δωματίου, όπου βρισκόταν με την κόρη μου», φέρεται να είπε ο 50χρονος πατέρας στην κατάθεσή του και συνέχισε:

«Ανησυχώ έντονα για την ψυχική του υγεία καθώς τώρα αντιλαμβάνομαι αντίδραση του όταν έβλεπε τον κουνιάδο μου. Μόλις τον έβλεπε έδειχνε αμέσως φοβισμένος αλλά τότε δεν είχα καταλάβει κάτι. Τώρα όμως είναι επιβεβλημένο να δεχθεί ψυχολογική υποστήριξη και να εξεταστεί από παιδοψυχολόγο».

«Η κόρη μου έκανε απόπειρα αυτοκτονίας»

Παράλληλα, ο 50χρονος τόνισε πως η κόρη του έφτασε στο σημείο να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας μετά τα όσα φρικτά βίωσε στα χέρια του 33χρονου. «Η κόρη μου που είναι ορφανή από μητέρα , με έχει απόλυτη ανάγκη για να την υποστηρίζω ψυχολογικά και οικονομικά καθώς είναι κατεστραμμένη συναισθηματικά και έχει φτάσει στο σημείο να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Δεν το ήξερα, μου το είπε η καθηγήτρια της και η ψυχολόγος», επεσήμανε στην απολογία του.

Στο πλαίσιο αυτό ο ίδιος έκανε σαφές πως τα παιδιά του, πρωτίστως το 9χρονο αγοράκι και η 18χρονη, που σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο, εξαρτώνται αποκλειστικά από την εργασία του, αφού δεν υπάρχει κάποιο άλλο εισόδημα.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την την ιατρική γνωμάτευση της ψυχιάτρου η οποία εξέτασε την 18χρονη, πριν την δολοφονία που σημειώθηκε στις 9 Ιανουαρίου, διαπίστωσε ότι πάσχει από διαταραχή μετατραυματικού στρές, μετά από χρόνια σεξουαλική κακοποίηση, επαναλαμβανόμενους βιασμούς και εκβιασμούς, ενώ παρακολουθείται καθημερινά και χρήζει άμεσης νοσηλείας.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This