Ποινική δίωξη για πλημμέλημα στην Ιωάννα Κολοβού στην οποία έκαναν έξωση και την συνέλαβαν

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η έξωση δεν έχει ολοκληρωθεί

Must Read

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για διατάραξη κοινής ειρήνης και βία κατά υπαλλήλων στη Ιωάννα Κολοβού, η οποία συνελήφθη νωρίτερα σήμερα μετά από έξωση που έγινε στο σπίτι που έχασε στην περιοχή του Ζωγράφου το οποίο έχασε σε πλειστηριασμό.

Ο νέος ιδιοκτήτης του οικήματος είχε κάνει μήνυση σε βάρος της συνταξιούχου δημοσιογράφου.

Η δημοσιογράφος παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών και πήρε αναβολή για τις 5 Φεβρουαρίου.

Έξω από τα δικαστήρια είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου.

Σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος της κ. Κολοβού, η έξωση δεν έχει ολοκληρωθεί καθώς διακόπηκε το περασμένο καλοκαίρι.

Η έξωση και η σύλληψη

Πλήθος κόσμου αλλά και ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ συγκεντρώθηκαν σήμερα έξω από το σπίτι της δημοσιογράφου Ιωάννα Κολοβού στου Ζωγράφου, όπου της έγινε έξωση και έπειτα συνελήφθη μετά από μήνυση του νέου ιδιοκτήτη.




Η χαμηλοσυνταξιούχος και ο γιος της συνελήφθησαν με τη διαδικασία αυτοφώρου και μεταφέρθηκαν στο ΑΤ Ζωγράφου. Μάλιστα, η ίδια καταγγέλλει ότι της έσπασαν την πόρτα με πριόνι και για να την βγάλουν έξω.

Σε δηλώσεις της στο «Κόκκινο» η δήμαρχος Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη ανέφερε: «Εδώ είμαστε, ήρθαμε από το πρωί. Έγινε μια κινητοποίηση αλλά δυστυχώς δεν προλάβαμε. Υπήρχε εισαγγελέας, έγινε η έξωση και τώρα τους πάνε στο αστυνομικό τμήμα. Τους πήραν με τις παντόφλες. Πολύ άγρια αυτά που συμβαίνουν».

Πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί στο σημείο συγκρούστηκε με δυνάμεις των ΜΑΤ προκειμένου να αποτρέψει την έξωση.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια έχει δώσει μάχη για να σώσει το σπίτι της που βγήκε σε πλειστηριασμό για χρέη ύψους 15.000 ευρώ σε πιστωτική κάρτα, ενώ τον Νοέμβριο του 2022 οι εικόνες είχαν επαναληφθεί, όταν αστυνομικοί μαζί με δικαστικό κλητήρα επιχείρησαν να της κάνουν έξωση, σπάζοντας την πόρτα του σπιτιού της.




Δείτε επίσης:

Έκαναν έξωση στην Ιωάννα Κολοβού και τη συνέλαβαν – Της έσπασαν την πόρτα με πριόνι

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This