Στη «φάκα» δύο άτομα για την έκρηξη στο ΙΧ αστυνομικού στα Χανιά

Η υπόθεση λύθηκε μέσα σε λίγες ώρες - Γνωστοί των αρχών οι συλληφθέντες

Must Read

Μέσα σε λίγες ώρες δόθηκε ένα τέλος στην υπόθεση της έκρηξης που είχε γίνει χθες τα ξημερώματα σε ΙΧ αστυνομικού έξω από το σπίτι του στη Νέα Χώρα Χανίων.

Η άμεση κινητοποίηση της ΕΛΑΣ και κυρίως ο εντοπισμός βίντεο από κάμερες ασφαλείας οδήγησαν στην ταυτοποίηση και τελικά τον εντοπισμό των δραστών. η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων συνέλαβε έναν 57χρονο και έναν 55χρονο. Οι δύο άντρες,σύμφωνα με το creta24.gr, είναι γνωστοί από παλιά στις αστυνομικές αρχές τις οποίες είχαν απασχολήσεις για υποθέσεις ναρκωτικών. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 57χρονος «έδειξε» ως τον δράστη τον 55χρονο.

Στο οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας φαίνεται να σταθμεύει ένα αυτοκίνητο μάρκας OPEL περίπου στις 2 τα ξημερώματα κοντά στο σπίτι του αστυνομικού. Σε αυτό επιβαίνουν τρία άτομα. Ένας από αυτούς κατεβαίνει και τοποθετεί και πυροδοτεί τον δυναμίτη στο αυτοκίνητο.

Από την έκρηξη το ΙΧ του ένστολου υπέστη σοβαρές ζημιές ενώ καταστροφές υπέστη και μία από τις δύο μηχανές που ήταν σταθμευμένες εκεί. Παράλληλα, η έκρηξη ήταν τόσο σφοδρή που έσπασαν και τα τζάμια της εισόδου της διπλοκατοικίας όπου μένει και ο πατέρας του ένστολου που είναι απόστρατος αστυνομικός.

Η εύρεση του οχήματος με τις κλεμμένες πινακίδες έγινε εύκολη καθώς μια Χανιώτισσα ενημέρωσε τους αστυνομικούς για το όχημα που κυκλοφορούσε με τις πινακίδες του δικού της οχήματος.

Δείτε επίσης:

Χανιά: Συναγερμός μετά από έκρηξη σε ΙΧ αστυνομικού

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This