Το μεσημέρι η κηδεία του 17χρονου Μάριου που σκοτώθηκε σε αυτοσχέδια πίστα motocross

Θρήνος σε όλη την Ιεράπετρα

Must Read

Ιδιαίτερα βαρύ είναι το κλίμα σήμερα στην Ιεράπετρα καθώς η οικογένεια του 17χρονου Μάριου Χουλάκη που έχασε την ζωή του το Σάββατο ύστερα από θανατηφόρο ατύχημα σε αυτοσχέδια πίστα motocross προετοιμάζεται να δοκιμάσει την οδύνη του «τελευταίου αντίου».

Η κηδεία θα γίνει στις 2 το μεσημέρι στην εκκλησία της Αγίας Φωτεινής στην Ιεράπετρα.

Δείτε την ανακοίνωση:

 

Εδώ και χρόνια λειτουργούν δυο μη αδειοδοτημένες αυτοσχέδιες πίστες μοτοκρός, σε ιδιωτικά αγροκτήματα της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος προσπαθούσε να κάνει διάφορα άλματα ξεπερνώντας χωμάτινα εμπόδια. Κατά τη διάρκεια ενός άλματος του έφυγε η μηχανή και έπεσε από μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα να πέσει στο χωράφι με την πλάτη. Ο Μάριος φορούσε κράνος και όλο τον εξοπλισμό του δικυκλιστή, αλλά η πτώση του από τέτοιο ύψος, του προκάλεσε κατάγματα στα πλευρά, εσωτερική αιμορραγία και ανεπανόρθωτες βλάβες στα ζωτικά του όργανα.

Το βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τον 17χρονο να ανεβαίνει με ταχύτητα στο ανάχωμα, να περιστρέφεται με τη μηχανή στον αέρα και στη συνέχεια να εκσφενδονίζεται αρκετά μέτρα μακριά, πέφτοντας με την πλάτη στο έδαφος από ύψος 15 μέτρων.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 17χρονος Μάριος κατέληξε το βράδυ του Σαββάτου  την ώρα που βρισκόταν στο χειρουργείο.

«Ο ανήλικος ήρθε διασωληνωμένος στο νοσοκομείο φέροντας σοβαρά και πολλαπλά τραύματα στον θώρακα. Είχε χάσει αρκετό αίμα και άμεσα του χορηγήθηκαν δύο φιάλες, ενώ μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο. Δυστυχώς όμως κατέληξε», ανέφερε ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Ιεράπετρας, Γιάννης Πετράκης.

 

Έρευνα και προανάκριση για το δυστύχημα αλλά και για την ύπαρξη και λειτουργία των αυτοσχέδιων ιδιωτικών χώρων προπόνησης motocross διενεργεί η Τροχαία και το Α.Τ. Ιεράπετρας.

Δείτε επίσης:

Βίντεο με το «άλμα θανάτου» του 17χρονου στην Ιεράπετρα σε αυτοσχέδια πίστα motocross

Νεκρός 17χρονος στην Ιεράπετρα – Τραυματίστηκε σε αυτοσχέδια πίστα motocross

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This