Χαλκίδα: Αναστάτωση από άγριο ξυλοδαρμό μεταξύ Πακιστανών!

Καθημερινά τα περιστατικά, λένε οι κάτοικοι της περιοχής

Must Read

Λίγες μέρες μετά τον φρικιαστικό φονικό του 43χρονου ξυλουργού Σάκη Νικολάου από τα χέρια μιας 39χρονης στην Χαλκίδα η οποία έχει προφυλακισθεί, στο επίκεντρο βρίσκεται για ακόμη μια φορά η περιοχή για ακόμη ένα άγριο περιστατικό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το eviathema.gr, περίπου στις 11 χθες το βράδυ, κάτοικοι κοντά στην εκκλησία της Αγίας Φωτεινής αναστατώθηκαν από ένα καβγά.

Όπως διαπιστώθηκε, δύο Πακιστανοί άρχισαν να μαλώνουν για αδιευκρίνιστη αιτία σε ένα οικόπεδο. Αρχικά έβριζαν ο ένας τον άλλο και μετά τα αίματα «άναψαν» και ξεκίνησε να πέφτει ξύλο. Το σοβαρό επεισόδιο διήρκεσε αρκετή ώρα με τους δύο άνδρες να χτυπούν ο ένας τον άλλο, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή ο ένας να παραμείνει στο έδαφος αιμόφυρτος ενώ ο άλλος έτρεξε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι περίοικοι κάλεσαν την αστυνομία ωστόσο δεν πρόλαβαν να πιάσουν τον ένα Πακιστανό.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι κάτοικοι, σχεδόν κάθε μέρα σημειώνονται παρόμοια περιστατικά μεταξύ αλλοδαπών. Μάλιστα, όπως λένε αρκετοί κυκλοφορούν με μαχαίρια με αποτέλεσμα να φοβούνται να κυκλοφορήσουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This