Σύλληψη δύο ειδικών φρουρών για τον άγριο ξυλοδαρμό διαδηλωτή

Στους Αμπελόκηπους

Must Read

Ο απόηχος των χθεσινών επεισοδίων

Άγνωστοι, χθες, επιτέθηκαν σε αστυνομικούς της ομάδας Δράση, στην διάρκεια συγκεντρώσεων κοντά στο κέντρο της Αθήνας!

Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας προχώρησε στην σύλληψη δύο ειδικών φρουρών, με την υπόθεση να αφορά καταγγελία για άγριο ξυλοδαρμό διαδηλωτή, λίγο αργότερα, στους Αμπελόκηπους της Αθήνας!

Το επεισόδιο συνέβη κοντά στην περιοχή στην οποία πραγματοποιήθηκαν οι δύο συγκεντρώσεις, εκείνη των ακροδεξιών, για την συμπλήρωση 28 χρόνων από την κρίση των Ιμίων και εκείνη των ομάδων του αντιφασιστικού χώρου.

Για το περιστατικό, εις βάρος των δύο ανδρών σχηματίστηκε δικογραφία για βασανιστήρια και συνέργεια σε βασανιστήρια, αντίστοιχα.

Οι συλληφθέντες ταυτοποιήθηκαν ως οι αστυνομικοί που εμπλέκονται στο συμβάν, το οποίο απεικονίζεται σε βίντεο που κυκλοφόρησε ευρέως στο διαδίκτυο (και στην συνέχεια «κατέβηκε») και αφορά άσκηση σωματικής βίας σε βάρος πολίτη/διαδηλωτή, βραδινές ώρες της Κυριακής.

Ο ένας προέβη σε επανειλημμένα χτυπήματα με γροθιές σε διάφορα σημεία του σώματος του πολίτη, χωρίς αυτός να προβάλει αντίσταση, ενώ ο έτερος αστυνομικός συλληφθείς παρακολουθούσε χωρίς να προβεί σε καμία ενέργεια αποτροπής ή διακοπής της αξιόποινης πράξης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This