Νίκαια: Οι αναβάτες της μηχανής που παρέσυρε και εγκατέλειψε 83χρονο τον έβρισαν πριν εξαφανιστούν!

Όσα είπε μια γυναίκα που ήταν αυτόπτης μάρτυρας - Σοκαρισμένη η κόρη του

Must Read

Όχι μόνο εγκατέλειψαν αλλά έβρισαν τον 83χρονο οι δύο αναβάτες της μοτοσικλέτας που τον παρέσυραν χθες το βράδυ σε δρόμο της Νίκαιας με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με κρανιοεγκεφαλική κάκωση στην εντατική του Τζανείου νοσοκομείου.

Δείτε βίντεο:




Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη περίπου στις 8.30 στη συμβολή των οδών Πέτρου Ράλλη και Κρέοντος, όταν ο 83χρονος βρισκόταν στην συμβολή των οδών Πέτρου Ράλλη και Κρέοντος, με κατεύθυνση την Λαοδικείας. Ο ίδιος επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο, ωστόσο, στο συγκεκριμένο σημείο δεν υπάρχει καλή ορατότητα κι έτσι δεν αντιλήφθηκε ότι ερχόταν η μηχανή.

Ως εκ τούτου, το όχημα τον παρέσυρε και τον εκσφενδόνισε μερικά μέτρα μακρυά, στο πεζοδρόμιο, τραυματίζοντάς τον βαριά. Αμέσως, στο σημείο επικράτησε πανικός και πλήθος κόσμου έσπευσε να βοηθήσει τον ηλικιωμένο, όμως ο μοτοσικλετιστής είχε ήδη γίνει «καπνός», εγκαταλείποντας το θύμα του.

Σύμφωνα με μια γυναίκα που είδε το τροχαίο και κάλεσε ασθενοφόρο, στη μηχανή επέβαιναν δύο άτομα νεαρά σε ηλικία και αφού σηκώθηκαν από το δρόμο έβρισαν τον ηλικιωμένο και στη συνέχεια έγιναν καπνός.

«Εγώ ένα μπαμ άκουσα. Πήγα μπροστά και είδα τον κύριο πεσμένο κάτω, με αίματα στο στόμα, σε πολλή άσχημη κατάσταση. Δεν είχε τις αισθήσεις του. Ήταν σαν να βρισκόταν σε λήθαργο. Δίπλα ήταν τα δύο νεαρά παιδιά, μπορεί να ήταν και ανήλικοι, και τον έβριζαν, ‘που πας ρε γερό;’. Μέχρι να γυρίσω από την άλλη για να σηκώσω τον άνθρωπο είχαν ανέβει στη μηχανή και είχαν φύγει», ανέφερε η γυναίκα.

Μάλιστα, η γυναίκα λέει πως δεν είδε πινακίδες κυκλοφορίας στην μηχανή καθώς μπορεί να και μην είχε ή να ήταν κομμένες!

Δείτε βίντεο:




Σοκαρισμένη είναι η κόρη του 83χρονου σχετικά με το περιστατικό και την εγκατάλειψη αλλά και τους πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπο του πατέρας της.

«Σήμερα έμαθα κιόλας το πως έγινε. Μου είπαν άνθρωποι που ήταν εκεί κοντά ότι τον έριξαν κάτω, έπεσαν και αυτοί, σηκώθηκαν και τον έβρισαν κιόλας και μετά έφυγαν. Και έμαθα ότι δεν είχαν πινακίδες. Είμαι πάρα πολύ σοκαρισμένη. Ο μπαμπάς μου είναι στην ΜΕΘ στο Τζάνειο. Είναι πολύ σοβαρά, με κρανιοεγκεφαλική κάκωση και χειρουργήθηκε το βράδυ.

Ο άνθρωπος κατά τα άλλα δεν έχει πάθει τίποτα γιατί είναι γυμνασμένος, υγιέστατος και όπως τον έριξαν χτύπησε το κεφάλι του πάρα πολύ άσχημα. Καλύτερα να είχε σπάσει χέρια, πόδια παρά αυτό που έπαθε τώρα. Ευχηθείτε όλοι για το καλό του. Είναι πολύ καλός άνθρωπος», είπε στο newsit.gr.

Δείτε επίσης:

Τρόμος στην Νίκαια: Μοτοσικλετιστής παρέσυρε ηλικιωμένο και τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This