Για ιατρικό λάθος μιλάει ο σύντροφος της 26χρονης Λυδίας που «έφυγε» ξαφνικά

«Μου λένε δεν είναι τίποτα. Απλά πρέπει να είναι από τις αντιβιώσεις που πίνει»

Must Read

Ανείπωτος θρήνος για την οικογένεια της 26χρονης Λυδίας Φαναριώτη από την Πάτρα που άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας, με την οικογένειά της να καταγγέλλει ιατρικό λάθος και ήδη να έχει διαταχθεί ΕΔΕ.

Ο σύντροφός της μίλησε για τις δυο εβδομάδες που νοσηλεύτηκε, ενώ εισήχθη με συμπτώματα κρίσης πανικού.

«Μπήκε με συμπτώματα κρίσης πανικού. Την πήγαμε στο νοσοκομείο, της κάναμε τις εξετάσεις, ήταν όλα μία χαρά, δεν έδειχνε κάτι. Απλά θα κάτσουμε, μου λέει, 14 μέρες θεραπεία μέσα και για παρακολούθηση, μην τυχόν και την ξαναπιάσει», δήλωσε ο σύντροφος της Λυδίας.

Η 26χρονη βελτιωνόταν και όλοι περίμεναν ότι θα έπαιρνε εξιτήριο.

«Μετά μόλις τελειώσουν αυτά λέμε δόξα σοι ο Θεός, θα βγούμε, θα πάμε σπίτι μας, ανεβαίνει πυρετός. Κάνουμε πάλι εξετάσεις. Όλες τις εξετάσεις, έτσι; Από αιμάτωμα, όγκο στο κεφάλι, τα πάντα. Μου λένε δεν είναι τίποτα. Απλά πρέπει να είναι από τις αντιβιώσεις που πίνει».

Όμως ο πυρετός δεν υποχωρούσε, οι γιατροί χορήγησαν παυσίπονα στην 26χρονη που τελικά κατέληξε. Το πόρισμα της νεκροψίας αναφέρει ότι αιτία θανάτου ήταν η πλευρίτιδα, φλεγμονή στις μεμβράνες των πνευμόνων.

«Το παιδί έφυγε από γιατρούς. Γιατί από τις εφτά το απόγευμα την τελευταία μέρα μέχρι τις 12-1 η ώρα δεν υπήρχε γιατρός που να εφημερεύει. Γιατρός, όχι εκπαιδευόμενος γιατρός. Ήταν το πιο ευτυχισμένο πλάσμα. Αυτό μπορούνε να το πούνε η οικογένειά της, οι γείτονες… Ήταν η πιο χαρούμενη που υπήρχε», πρόσθεσε συντετριμμένος ο σύντροφός της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This