Καταγγελία ασθενούς για φακελάκια: «Μόλις δώσαμε χρήματα στο γιατρό, μου έκαναν εξετάσεις»

Τι εξηγεί γυναίκα που το καλοκαίρι γέννησε με καισαρική και αργότερα ανέβασε πυρετό

Must Read

Την ώρα που οι δηλώσεις του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη σχετικά με τα απογευματινά ιατρεία και τα φακελάκια έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, μία νέα καταγγελία έρχεται στο φως, σχετικά με μία γυναίκα που μπήκε στο νοσοκομείο για να γεννήσει.

Πιο αναλυτικά, η κυρία Χριστίνα τον περασμένο Ιούνιο γέννησε με καισαρική σε δημόσιο νοσοκομείο και λίγες ημέρες αργότερα παρουσίασε πυρετό. Όπως καταγγέλει η ίδια σε τηλεοπτική εκπομπή, τις πρώτες ημέρες το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό δεν ασχολήθηκε με την υπόθεσή της, παρά μόνο όταν ο σύζυγός της έδωσε «φακελάκι» σε γιατρό.

«Γέννησα τον Ιούνιο. Μετά από λίγες ημέρες ανέβασα πυρετό. Δεν με πρόσεχαν οι γιατροί και οι νοσηλευτές. Κάλεσα τον σύζυγό μου και του είπα να έρθει να μιλήσει με τον γιατρό. Μιλήσαμε και μου είπε ότι θα το δούμε», ανέφερε αρχικά η γυναίκα και συνέχισε καταγγέλλοντας:

«Έρχεται την επόμενη ημέρα και πάλι τα ίδια. Ζήτησα από τον σύζυγο να κάνει κάτι και με το που βγαίνει ο γιατρός από την απογευματινή επίσκεψη, ο σύζυγος του έδωσε χρήματα, το ποσό των 120 ευρώ. Λογοφέραμε με τον σύζυγο, αλλά μου είπε ότι δεν γινόταν διαφορετικά, γιατί θα έμενα εκεί πάνω από 10 ημέρες».

Η γυναίκα εξήγησε πως μόλις ο γιατρός έλαβε τα χρήματα, τότε της διενεργήθηκαν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις.«Μόλις έδωσε τα χρήματα ο σύζυγος, ο γιατρός έδωσε το ok και ήρθαν να μου κάνουν εξετάσεις αίματος. Με πήγαν για υπήρηχο και ακτινογραφία, μου πήραν ούρα», επεσήμανε η γυναίκα

Πρόκειται για μία καταγγελία ανάμεσα σε πολλές που έχουν έρθει στο «φως» το τελευταίο διάστημα, με ασθενείς να καταγγέλουν ότι το ΕΣΥ καταρρέει και οι κλινικές είναι τραγικά υποστελεχωμένες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This