«Πού πας, ρε μπάρμπα;» – H νέα γενιά τρολάρει τους 40άρηδες που κυκλοφορούν ακόμα με πορτοφόλι

Must Read

Στο… ψιλό πήρε η νέα γενιά τους Millennials, ο οποίοι χρησιμοποιούν ακόμη το πορτοφόλι, καλώντας τους μάλιστα να το πετάξουν, διότι αποτελεί σημάδι ότι έχουν γεράσει και «σκοτώνει» το φλερτ.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Ολα άρχισαν με τη δημοσίευση νέας έρευνας, η οποία, σύμφωνα με τη «New York Post», διαπίστωσε ότι το 79% των 20άρηδων έχει εγκαταλείψει το ρευστό και χρησιμοποιεί τα ψηφιακά πορτοφόλια στο κινητό τηλέφωνο για τις οικονομικές συναλλαγές του. Μάλιστα, το 51% εμπιστεύεται τόσο πολύ τα smartphones, που έχει επίσης αποθηκεύσει σε αυτά το δίπλωμα οδήγησης, τις κάρτες υγείας και εισιτήρια για μέσα μεταφοράς και όχι μόνο.

@treynkennedy

I was today years old when I learned this

♬ original sound – Trey Kennedy

Υστερα από κάποια 24ωρα, και τα social media, με πρώτο το TikTok, κατακλύστηκαν με αναρτήσεις της γενιάς των 20άρηδων που τρόλαραν τους 40άρηδες της γενιάς των Millennials. Ούτε λίγο ούτε πολύ, τους αποκαλούσαν «παππούδες» και «γιαγιάδες», διότι ακόμη κυκλοφορούν με πορτοφόλια για να κουβαλούν τα χρήματα και τα έγγραφα που τους χρειάζονται.

@kelsimack

#siblings #siblingcheck #millennial #genz #genzvsmillenial #grwm

♬ My Superhero Movie (feat. Jacob Jeffries) – Teen Titans Go!

Πολλοί νεαροί και νεαρές σχολίασαν ότι αν δεν θέλουν να δείχνουν ότι έχουν γεράσει, καλό θα ήταν οι Millennials να ξεφορτωθούν τα πορτοφόλια. Ανέφεραν δε ότι δεν υπάρχει χειρότερο στο φλερτ από το να βλέπουν κάποιον ή κάποια να βγάζει πορτοφόλι για να πληρώσει, είτε με χρήματα είτε με τραπεζική κάρτα.

@yourfavoriteel

#stitch with @lindseymariecolor_ just be like the olds for a few more years and use the debit card.

♬ original sound – yourfavoriteEl

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This