«Φωτογραφίζουν» τον Μαρινάκη για την έφοδο των ΜΑΤ στη Νομική

Διαψεύδει την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. ο Κοσμήτορας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης

Must Read

Χωρίς να αποκαλύπτει το όνομά του, ο Κοσμήτορας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Μιχάλης Χρυσομάλλης φωτογραφίζει υπουργό της κυβέρνησης στις καταγγελίες του για την εισβολή των ΜΑΤ στη Νομική Κομοτηνής, όπου διαδραματίστηκαν σκηνές βίας σε βάρος των φοιτητών.

Ο κ. Χρυσομάλλης έκανε λόγο για μεσολάβηση υπουργού ο οποίος είναι απόφοιτος της σχολής και φέρεται να ζήτησε την έφοδο των αστυνομικών δυνάμεων, διαψεύδοντας μάλιστα την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.  Ουσιαστικά, «φωτογραφίζει» τον υφυπουργό παρα τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, ο οποίος είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

«Η επέμβαση στη Νομική σχολή Κομοτηνής, η οποία ήταν στην μία από τις επτά πανεπιστημιακές σχολές που ήταν κατειλημμένες στο πανεπιστήμιο, σας θυμίζω ότι 5 τμήματα της πολυτεχνικής στην Ξάνθη είναι κατειλημμένα εδώ και δέκα μέρες, και μαζί με εμάς, ξεκίνησε κατάληψη και η ιατρική της Αλεξανδρούπολης, όπου τα πράγματα ενδεχόμενα να είναι πιο σοβαρά γιατί μπορεί η κατάληψη να θίγει και την λειτουργία του πανεπιστημιακού νοσοκομείου. Τώρα γιατί έγινε στην Νομική Θράκης;» ανέφερε σε δηλώσεις του στο OneTV και αποκάλυψε: «Νομίζω ότι επιβλήθηκε από τα πάνω. Ήταν μία κυβερνητική απόφαση, από το υπουργείο προστασίας του Πολίτη. Μετά από μεσολάβηση αποφοίτου μας και σημερινού υπουργού. Μέχρι εκεί μπορώ να πω» ανέφερε συγκεκριμένα.

Σε δηλώσεις του στην efsyn, ο κ. Χρυσομάλλης ανέφερε ότι φοιτητές απέστειλαν επιστολή στον υπουργό Δημοσίας Τάξης, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, για την κατάληψη. Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν έχει την αρμοδιότητα να καλέσει τις αρχές: «Εγω δεν έχω αρμοδιότητα να καλέσω την Aστυνομία, την είχε είτε ο πρύτανης είτε η Αστυνομία αυτεπαγγέλτως».

Παράλληλα, προκαλεί έντονο προβληματισμό η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. στην οποία αναφέρεται ότι τα ΜΑΤ κλήθηκαν μετά από αίτημα των πρυτανικών αρχών: «Ειδικότερα, ομάδα νεαρών ατόμων επιχείρησε να καταλάβει το κτήριο της Νομικής Σχολής παρεμποδίζοντας τους υπαλλήλους να προσέλθουν στην εργασία τους και  περίπου 400 φοιτητές να προσέλθουν για γραπτή εξέταση, με αποτέλεσμα οι πρυτανικές Αρχές να ζητήσουν τη συνδρομή της Αστυνομίας» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση, την οποία διαψεύδει με τις αποκαλύψεις του ο Κοσμήτορας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This