Νέες κτηνωδίες: Σκύλοι βρέθηκαν κρεμασμένοι σε Ηράκλειο και Σαλαμίνα!

Must Read

Όχι ένα, αλλά δύο φρικιαστικά περιστατικά είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα τα οποία αφορούν άγριες θανατώσεις σκύλων!

Το πρώτο έγινε στο Ηράκλειο Κρήτης και αφορά ένα τετράποδο το οποίο βρέθηκε κρεμασμένο σε ένα δέντρο! Η καταγγελία έγινε από την ομάδα «Ζωφόρος Κρήτης», μέλη της οποίας διαπίστωσαν πως ανήκε σε πολίτη καθώς είχε μικροτσιπ.  Η κινητοποίηση για το περιστατικό έχει ξεκινήσει ήδη.

Δείτε φωτογραφία του άτυχου ζώου:

 

(πηγή creta24.gr)

Ένα ανάλογο περιστατικό έχει αναστατώσει και την Σαλαμίνα.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Φιλοζωικού Συλλόγου, ένα σκυλάκι περίπου 6 μηνών βρέθηκε κρεμασμένο σε κολώνα από το λουράκι του. Μάλιστα, πρέπει να βρισκόταν στο σημείο καιρό καθώς είχε σκουλήκια στα μάτια, μύτη, στόμα!

Η πρόεδρος του Συλλόγου μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για το περιστατικό.

«Άλλη μία κακοποίηση στο νησί μας. Ενημερωθήκαμε για τον απαγχονισμό του σκύλου, πήγαμε στο σημείο, καλέστηκε το 100, ενώ ο ιδιοκτήτης αρνείται πως είναι δικό του.Το ζώο είναι, όμως δεσποζόμενο, όπως φαίνεται στις σχετικές φωτογραφίες. Ο σκύλος είχε οδηγό και περιλαίμιο, πράγμα που δεν έχουν τα αδέσποτα. Ο ιδιοκτήτης αρνείται ότι είναι δικό του, για να αποποιηθεί τις ευθύνες, ενώ ο σκύλος φαίνεται πως έχει από μέσα προς τα έξω και ο οδηγός του ήταν μέσα στον χώρο.

Μπήκαμε μαζί με την αστυνομία στον χώρο του και οι συνθήκες είναι τραγικές, καθώς μέσα υπήρχαν αρκετά ζώα όλων των ειδών. Χήνες, κότες, κατσίκια, αρνιά, κουνέλια σε άθλιες συνθήκες και μέσα στον χώρο βρέθηκε μία νεκρή κότα σε αποσύνθεση. Το πιο τρομακτικό είναι ότι υπήρχε ένα παιδί του δημοτικού και δεν είχε καμία αντίδραση για τα όσα γίνονταν.

Έχουμε κινηθεί νομικά, έχουμε κάνει καταγγελία, αυτός ο άνθρωπος αφέθηκε, πρέπει να περάσει τη διαδικασία του αυτόφωρου και δεν ξέρω γιατί δεν την πέρασε. Μας είπε η αστυνομία ότι τα ζώα θα περάσουν από ιατροδικαστή στην Αγία Παρασκευή και μάθαμε πως τα ζώα τα έστειλε η αρμόδια υπηρεσία του δήμου μας, τα πήγε στο ΔΙΚΕΠΑΖ.

Δεν έχουν πάρει απαντήσεις γιατί πήγαν στο ΔΙΚΕΠΑΖ. Πήγαν ως αδέσποτα; για καύση; για νεκροτομή; Γιατί πήγαν στο ΔΙΚΕΠΑΖ. Ο κύριος αυτός, όταν ήρθε η αστυνομία στη Σαλαμίνα, επικαλέστηκε γνωστό αστυνομικό, ρωτώντας για το πότε έχει βάρδια ο τάδε

Δείτε όσα είπε:




Δείτε την ανάρτηση στο Facebook:

(πηγή κεντρικής φωτογραφίας Facebool/Φιλοζωικός Σύλλογος Σαλαμίνας Κ ΑΡ ΔΙ Α FSSK)

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This