Έκαψαν μπάλες με άχυρο οι αγρότες στο Πλατύκαμπο – Νέες κινητοποιήσεις μέχρι το βράδυ

Must Read

Μια ακόμη ημέρα κινητοποιήσεων ήταν η σημερινή για τους αγρότες οι οποίες συνεχίζουν την μάχη τους διεκδικώντας την ικανοποίηση των αιτημάτους. Μπλόκα και συμβολικοί αποκλεισμοί δρόμων σημειώθηκαν το πρωί σε Μάλγαρα, Θεσπρωτία και Αλμυρό και το μεσημέρι ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται ανάλογες κινητοποιήσεις.

Όπως αυτή στον κόμβο του Πλατύκαμπου.

Οι αγρότες που έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο προχώρησαν σε κάψιμο άχυρου στον παράδρομο της Εθνικής Οδού μετά την άρνηση της αστυνομίας να πραγματοποιήσουν την συγκεκριμένη κίνηση πάνω στην εθνική οδό! Η κίνηση ήταν συμβολική σχετικά με την τύχη των προϊόντων τους.

«Ανάψαμε φωτιά για να δουν τα καλύτερα τα προβλήματά μας», ανέφερε στην ΕΡΤ ο Ρίζος Μαρούδας. Παράλληλα, πραγματοποιήσαν αποκλεισμό της ΠΑΘΕ χωρίς τα τρακτέρ, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Δείτε βίντεο:




Δείτε φωτογραφίες:

Την ίδια στιγμή, σκλήρυναν τη στάση τους οι αγρότες στην περιοχή του Κάστρου Βοιωτίας αφού έκλεισαν την εθνική οδό στο ρεύμα προς Αθήνα στο 110 χιλ της ΠΑΘΕ και δεν αποκλείεται στη συνέχεια να κλείσουν και το ρεύμα προς Λαμία. Ήδη η Τροχαία έχει κάνει εκτροπή στην κυκλοφορίας από την περιοχή του Μαρτίνου και μέχρι το Ακραίφνιο.

Παράλληλα, σε μπλόκο προχώρησαν για έκτη συνεχόμενη μέρα και οι αγρότες της Αιγιάλειας, στην παλαιά εθνική οδό, στον Σελινούντα.




Δείτε επίσης:

Ασταμάτητος ο αγώνας των αγροτών – Πού έκλεισαν δρόμους σήμερα

Κουνάει το δάχτυλο στους αγρότες ο Μητσοτάκης

Πρόεδρος κτηνοτρόφων Μαγνησίας: «Δεν μπορούμε να αφήσουμε τα ζώα, να συμμετέχουμε στα μπλόκα»

Ο «πόλεμος» των αγροτών και ο εφιάλτης του Μητσοτάκη για τα μπλόκα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This