Θεσσαλονίκη: Εκτός κινδύνου ο 12χρονος που κατάπιε ωμό ζυμαρικό

Παραμένει στη ΜΕΘ

Must Read

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον 12χρονο που κατάπιε ωμό ζυμαρικό με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη, καθώς η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει βελτίωση. 

Το 12χρονο αγόρι, που κατάπιε ωμά ζυμαρικά καθώς συνήθιζε να τα τρώει ως τσιπς, με αποτέλεσμα να γίνει απόφραξη του αεραγωγού, συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας αλλά πλέον έχει διαφύγει τον κίνδυνο και αναμένεται τα επόμενα 24ωρα να βγει από τη ΜΕΘ. 

«Το παιδί αισθάνθηκε ότι υπήρχε έντονο πρόβλημα, ξεκίνησε βήχας, ωστόσο δεν φάνηκε ικανό να βγει το ξένο σώμα. Έγιναν πλήξεις στην πλάτη και στο στομάχι και προσπάθειες να βγει το ξέρω σώμα, ωστόσο αυτό δεν συνέβη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο», τονίζει η μητέρα του ανήλικου, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Το παιδί υποβλήθηκε σε χειρουργείο για την απομάκρυνση του ξένου σώματος και έκτοτε η κατάσταση της υγείας του είναι καλύτερη. Μάλιστα σύμφωνα με την παιδίατρο, Ελπίδα Χοχλιούρου τις επόμενες ημέρες θα μπορέσει να βγει από τη ΜΕΘ.

Δείτε επίσης: Διασωληνωμένο 12χρονο αγοράκι που κατάπιε ωμό ζυμαρικό στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This