Αλεξανδρούπολη: Αγρότες εισέβαλαν στο αεροδρόμιο απαιτώντας συνάντηση με τον Αυγενάκη!

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης είχε προγραμματίσει συνάντηση με αντιπροσωπεία αγροτών, κτηνοτρόφων και μελισσοκόμων της περιοχής, αλλά το ακύρωσε...

Must Read

Μπορεί οι αγρότες σε γενικές γραμμές να έχουν ρίξει τους τόνους, εν αναμονή της προγραμματισμένης συνάντησής τους με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, το μεσημέρι της Τρίτης 13/2, στις 12 το μεσημέρι, στο Μέγαρο Μαξίμου, ωστόσο, δεν λείπουν οι εντάσεις.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το σκηνικό που έλαβε χώρα αργά το απόγευμα στην Αλεξανδρούπολη, με αφορμή την παρουσία στην πόλη του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Λευτέρη Αυγενάκη, με τους αγρότες να… μπουκάρουν στο αεροδρόμιο για να τον συναντήσουν!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Λευτέρης Αυγενάκης είχε ανακοινώσει ότι σήμερα, στις 6 το απόγευμα, θα πραγματοποιούσε συνάντηση με αντιπροσωπεία αγροτών, κτηνοτρόφων και μελισσοκόμων της περιοχής. Ωστόσο, άγνωστο για ποιο λόγο, άλλαξε γνώμη, με αποτέλεσμα δεκάδες αγρότες να «καβαλήσουν» οργισμένοι τα τρακτέρ τους και να κατευθυνθούν προς το αεροδρόμιο της πόλης . Εκεί, επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό για να συναντήσουν τον υπουργό, με συνέπεια να ξεκινήσει ένταση με τις δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα μέσα στην ημέρα, αγρότες είχαν κατασκηνώσει με τα τρακτέρ τους έξω από το ξενοδοχείο όπου ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης μαζί με τον υφυπουργό, Σταυρό Κελέτση, είχαν συνάντηση με τοπικούς φορείς.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This