Πτώσεις δέντρων, διακοπές ρεύματος, πλημμύρες και άλλα προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία

Must Read

Προβλήματα σημειώθηκαν σε διάφορες περιοχές της χώρας εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων που ξεκίνησαν από χθες. Ο καιρός αναμένεται να βελτιωθεί από σήμερα, ωστόσο, θα υπάρξει νέα κακοκαιρία τις επόμενες μέρες.

Πτώσεις δέντρων σημειώθηκαν το βράδυ στην Θεσσαλονίκη καθώς οι άνεμοι που έπνεαν ήταν ιδιαίτερα ισχυροί. Οι κορμοί παρέσυραν καλώδια της ΔΕΗ και σημειώθηκαν και διακοπές ρεύματος.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίστηκε στην περιοχή Σοχό και είχε ως αποτέλεσμα τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά σήμερα εκτός από το 2ο Νηπιαγωγείο, μετά από απόφαση της δημάρχου Λαγκαδά, Νίκης Ανδρεάδου.

Δείτε φωτογραφία:

(πηγή φωτογραφίας ertnews.gr)

Στην Εύβοια

Οι δρόμοι στα βόρεια του νησιού γέμισαν με δέντρα και κλαδιά που έπεσαν εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων.

Δείτε φωτογραφία:

(πηγή φωτογραφίας evima.gr)

Υπήρξε άμεση κινητοποίηση και στελέχη της Πυροσβεστικής Μαντουδίου και του Συλλόγου Εθελοντικών Δυνάμεων Δασοπροστασίας & Διάσωσης Προκοπίου Ευβοίας βρέθηκαν  στη θέση Δερβένι ώστε να καθαρίσουν το οδόστρωμα.

Στην Λήμνο

Συναγερμός σήμανε και στην Λήμνο καθώς η κακοκαιρία με τις έντονες βροχές και το χαλάζι έφερε επίσης πτώσεις δέντρων στο παραλιακό μέτωπο με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Παράλληλα, σημειώθηκε διακοπή ρεύματος το πρωί σε μεγάλο τμήμα της Μύρινας ενώ δέντρα ξεριζώθηκαν στον επαρχιακό δρόμο στην Εβγατή. Στη Μύρινα έπεσε έντονο χαλάζι νωρίτερα σήμερα με αποτέλεσμα να σημειωθούν πλημμύρες, όπως στο γυμνάσιο της περιοχής. Μάλιστα,  οι μαθητές είναι εγκλωβισμένοι στις αίθουσες.

Ταλαιπωρία υπάρχει και για τους οδηγούς και τους πεζούς  σε άλλα σημεία της πόλης καθώς φερτά υλικά υπάρχουν στους δρόμους.

Δείτε βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=uaidSLDnxuE

Δείτε φωτογραφίες:

Δείτε επίσης:

Κλ. Μαρουσάκης: «Μία ”λαίλαπα καταιγίδων” χτυπά το Αιγαίο» – Νέα επιδείνωση το Σαββατοκύριακο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This