Επ’ αόριστον κλείνουν οι αγρότες από το Σάββατο την εθνική Θεσσαλονίκης-Μουδανιών

Εξόργισε τους αγρότες το «όχι» του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Must Read

Για δυο ώρες παρέμεινε κλειστή από αγρότες της Χαλκιδικής, η Εθνική Οδός Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, στο ύψος του κόμβου Πορταριάς.

Από το Σάββατο οι αγρότες κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις. Έτσι από τους συμβολικούς αποκλεισμούς θα περάσουν σε πολύωρους και πιθανόν επ’ αόριστον αποκλεισμούς δρόμων.

Από τις 10:00 το πρωί του Σαββάτου οι αγρότες θα αποκλείσουν την Εθνική Θεσσαλονίκης-Μουδανιών.

Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην ανοίξει για όλο το Σαββατοκύριακο και αυτό για να πιέσουν την κυβέρνηση, μετά το «όχι» Χρυσοχοϊδη, για να επιτραπεί η κάθοδος με τρακτέρ στο παναγροτικό συλλαλητήριο των Αθηνών την Τρίτη.

 

Αποκλεισμός και στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Μέχρι τις 10.30 το βράδυ της Παρασκευής ήταν αποκλεισμένο από αγρότες το λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Καθημερινά, από την ημέρα που ξεκίνησαν τις κινητοποιήσεις τους, κλείνουν συμβολικά και για μερικές ώρες την πρόσβαση προς το λιμάνι.

Αγρότες από τον νομό Ιωαννίνων, μετά την απόφαση της Επιτροπής Αγώνα των γεωργοκτηνοπτηνοτροφικών οργανώσεων, βρέθηκαν στην Ηγουμενίτσα για να συμπαρασταθούν στους συναδέλφους τους στη Θεσπρωτία για τον αποκλεισμό του λιμανιού.

Ο συμβολικός αποκλεισμός, που είχε διάρκεια δύο ωρών, αποτελεί πλέον καθημερινή δράση που πραγματοποιούν οι αγρότες, απ’ όταν ξεκίνησαν τις κινητοποιήσεις τους.

Αποτέλεσμα ήταν να σχηματιστούν ουρές οχημάτων στην Εγνατία οδό, από τον κόμβο του Βασιλικού μέχρι την Ηγουμενίτσα.

Το Σάββατο, αγρότες από τα Ιωάννινα θα αποκλείσουν με τα αγροτικά τους οχήματα την παλιά Ε.Ο Ιωαννίνων-Κοζάνης στον κόμβο Καλπακίου, σύμφωνα με όσα αναφέρει το epirus-tv-news.gr.

Οι αγρότες στην Ήπειρο αποφάσισαν να κλιμακώσουν τον αγώνα τους, χαρακτηρίζοντας τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού απαράδεκτες και χωρίς αντίκρισμα, ενώ την ίδια ώρα απευθύνουν κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στο μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This