Στυγερό έγκλημα στα Τρίκαλα: 46χρονος αποκεφάλισε και ακρωτηρίασε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο!

Τον σκότωσε την Παρασκευή, αλλά μόλις σήμερα το ομολόγησε στις Αρχές

Must Read

Ένα στυγερό έγκλημα σημειώθηκε στα Τρίκαλα Θεσσαλίας με δράστη έναν 46χρονο, ο οποίος αποκεφάλισε και ακρωτηρίασε τον 76χρονο πατέρα του με αλυσοπρίονο και παραδόθηκε στις Αρχές, ομολογώντας την αδιανόητη πράξη του.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά το αποτρόπαιο αυτό περιστατικό σημειώθηκε προχθές Παρασκευή στην οικογενειακή βιοτεχνία που διατηρούν στην οδό Καρδίτσης, με τον 46χρονο καθ’ ομολογίαν δράστη να καλεί μόλις σήμερα το πρωί την αστυνομία για να το αναφέρει.

Ο τόπος του εγκλήματος (πηγή φωτο: protothema.gr)

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του τοπικού ιστότοπου trikalaola.gr, ο 46χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, καθώς αυτοτραυματίστηκε με το αλυσοπρίονο στον αυχένα, με τους λόγους της φονικής αυτής επίθεσης να παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστοι. Ο καθ’ ομολογίαν πατροκτόνος, ο οποίος και συνελήφθη από αστυνομικούς, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Τρικάλων, ενώ οι έρευνες για τις συνθήκες του στυγνού φονικού παραμένουν σε εξέλιξη.

Με βάση το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, όταν έφτασαν στον τόπο του εγκλήματος οι Αρχές βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, καθώς εκτός από το κεφάλι, το οποίο βρισκόταν δίπλα στη σορό, ο δράστης είχε κόψει και τα χέρια του πατέρα του. Ο 46χρονος, ο οποίος επικαλείται ψυχολογικά προβλήματα, φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι «έσφαξε» τον πατέρα του, αφού πρώτα τσακώθηκαν μεταξύ τους, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τα στοιχεία που έδειξαν ότι είχε προηγηθεί πάλη, καθώς και από το γεγονός πως το 76χρονο θύμα έφερε και θλαστικό τραύμα στον αυχένα από αμβλύ αντικείμενο.

*φωτο αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This