Στο «κόκκινο» η κίνηση για ακόμη μία ημέρα – Τροχαίο στην Αττική Οδό και μεγάλες καθυστερήσεις

Οι οδηγοί που κινούνται στους κεντρικούς οδικούς άξονες οπλίζονται με υπομονή

Must Read

Αρχή της εβδομάδας και οι οδηγοί που κινούνται στις κεντρικές οδικές αρτηρίες του λεκανοπεδίου της Αττικής πρέπει να οπλιστούν με υπομονή, καθώς η κίνηση βρίσκεται και πάλι στο «κόκκινο», με τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν ουρές.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα καταγράφονται στην Αττική Οδό, όπου νωρίς το πρωί σημειώθηκε τροχαίο στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο στο ύψος του κόμβου Κηφισίας. Ως εκ τούτου, η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας για αρκετή ώρα παρέμεινε κλειστή, προκαλώντας καθυστερήσεις.

Στον Κηφισό στην κάθοδο η κίνηση ξεκινά από το ύψος της Αττικής Οδού και συνεχίζεται μέχρι του Ρέντη, ενώ στην άνοδο δυσκολίες συναντούν οι οδηγοί στο τμήμα από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Προβλήματα παρατηρούνται και στην Λεωφόρο Κηφισίας, αλλά και στην Μεσογείων, ενώ παρόμοια είναι η εικόνα και στην παραλιακή προς Πειραιά στο ύψος του Αλίμου αλλά και στην Λεωφόρο Αθηνών στο ρεύμα προς Ασπρόπυργο από το ύψος του Χαϊδαρίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This