Εξελίξεις στο θρίλερ με την εξαφάνιση της Σταυρούλας – Η απόπειρα αυτοκτονίας φίλης της και η ένωση των δικογραφιών

Ενώνονται οι δικογραφίες για τις δύο υποθέσεις

Must Read

Την ώρα που τα ίχνη της 53χρονης Σταυρούλας Γκουγκουλιά που εξαφανίστηκε τον Αύγουστο από την Κυψέλη παραμένουν άφαντα, οι αρχές βρίσκονται κοντά στο να λύσουν τους γρίφους της υπόθεσης, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές.

Μετά από την είδηση ότι το Τμήμα Ανθρωποκτονιών ανέλαβε την υπόθεση εξαφάνισης καθώς εκτιμάται ότι κάτι κακό έχει συμβεί στην 53χρονη γυναίκα, νέα στοιχεία έρχονται να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Σχεδόν 11 μήνες προτού εξαφανιστεί η Σταυρούλα, μια φίλη της νηπιαγωγός, επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή της πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού της στην Κυψέλη. Τότε η Σταυρούλα είχε κληθεί να καταθέσει για την υπόθεση, καθώς άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον της νηπιαγωγού είχε κατηγορήσει την 53χρονη ότι εκμεταλλευόταν οικονομικά την φίλη της.

Πλέον, οι αρχές ενώνουν τις δύο δικογραφίες για τις υποθέσεις και συνεχίζουν να συγκεντρώνουν στοιχεία για την εξαφάνιση της Σταυρούλας, η οποία δηλώθηκε μετά από μήνες, από μια θεία τους που κατοικεί στη Θεσσαλία.




Πρόσωπα από το περιβάλλον της νηπιαγωγού υποστηρίζουν ότι δεν επρόκειτο για απόπειρα αυτοχειρίας αλλά για εγκληματική ενέργεια, καθώς όπως λένε σε κάμερα ασφαλείας από κοντινό κατάστημα, η γυναίκα φαίνεται να πέφτει σαν κάποιος να την έσπρωξε. Από πλευράς τους οι αρχές αναφέρουν ότι η γυναίκα προσπάθησε να αυτοκτονήσει και μέσα στον χώρο εντοπίστηκε και ένα μαχαίρι.

Υπενθυμίζεται ότι ιδιαίτερα σημαντική θεωρείται η κατάθεση του βασικού μάρτυρα, της συντρόφου της 53χρονης, με την οποία μάλιστα διατηρούσαν κοινούς λογαριασμούς. Στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών θα κάνουν «φύλλο και φτερό» τις ηλεκτρονικές συσκευές αλλά και τους λογαριασμούς της Σταυρούλας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγές του ieidiseis αναφέρουν ότι «από την άρση δεν προέκυψαν σημαντικά ευρήματα, καθώς η απάντηση από την εταιρία κινητής τηλεφωνίας ήταν ότι το κινητό της Σταυρούλας δεν εξέπεμψε τις επίμαχες ημερομηνίες από πουθενά κάποιο στίγμα, διότι δεν υπήρξε ούτε εισερχόμενη ούτε εξερχόμενη κλήση. Το μόνο ενδιαφέρον ίσως στοιχείο αφορά στο γεγονός ότι φαίνεται το τηλέφωνο να είναι ανοιχτό για ένα μικρό χρονικό διάστημα, ενδεχομένως διότι ο κάτοχός του χρησιμοποιούσε το ίντερνετ (μέσω Wi-Fi)».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This