Θρίλερ με τα παιδιά των «Παλαιοχριστιανών»: Βρίσκονται σε μοναστήρι στο οποίο δεν ανήκει στην Αρχιεπισκοπή!

«Ο αδελφός μου αρνείται το τεστ DNA στα πλαίσια του παλαιοχριστιανισμού» αποκαλύπτει η αδελφή του 45χρονου. Σήμερα αναμένεται να τεθεί σε αργία από την εργασία του

Must Read

Συνεχίζεται το θρίλερ με τα παιδιά της οικογένειας των αυτοαποκαλούμενων παλαιοχριστιανών στην Κορινθία, καθώς ακόμα παραμένουν άφαντα. Αν και υπήρξε η πληροφορία ότι εντοπίστηκαν, τελικά δεν βρέθηκαν. Μάλιστα, ο 45χρονος πατέρας αρνείται να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.  

Αρνείται τεστ DNA

Η αδερφή του 45χρονου Μανώλη μίλησε νωρίτερα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διαβιεί η οικογένεια του αδερφού της αλλά και για τον λόγο για τον οποίο δεν στέλνει τα παιδιά σχολείο. «Η ζωή του αδερφού μου δεν είχε κάτι το περίεργο, από μικρούς μας μεγαλώσανε πάρα πολύ ωραία, δεν μας έλειψε ποτέ τίποτα. Απλά μεγαλώσαμε σε νησί. Ο αδερφός μου λατρεύει τα παιδιά του, δεν υπάρχει περίπτωση αιμομιξίας» ανέφερε αρχικά. Όσον αφορά τις πεποιθήσεις που έχει ο αδερφός της ανέφερε: «Τα πιστεύω του κάθε ανθρώπου είναι σεβαστά. Είμαστε μια οικογένεια που είμαστε πολύ δεμένοι μεταξύ μας». Συνέχισε, λέγοντας ότι δεν γνώριζε ακριβώς τις συνθήκες διαβίωσης της οικογένειας. «Όσον αφορά τα παιδιά εγώ δεν πίστευα ότι θα δω κάτι τέτοιο (σ.σ. τα βίντεο που δείχνουν το μέρος που μένουν). Δεν ξέρω γιατί ο αδερφός μου δεν τα πήγαινε σχολείο αυτό δεν μπορώ να το απαντήσω. Άμα ο αδερφός μου είχε τέτοιες πεποιθήσεις δεν θα είχανε τελειώσει το σχολείο ούτε θα σπουδάζανε. Τις απόψεις του κάθε ανθρώπου και τα πιστεύω του τα σεβόμαστε». «Δεν μου αρέσει που δεν πηγαίνουν σχολείο τα παιδιά του αδερφού μου, δεν ξέρω γιατί το κάνει», είπε ακόμη. Αναφορικά με το καθεστώς τηλεργασίας του αδερφού της είπε: «Και εγώ κάποια στιγμή έχω δουλέψει από απόσταση. Δύο χρόνια ήταν άνευ αποδοχών το υπόλοιπο κομμάτι δεν μπορώ να το ξέρω». Σε ερώτηση για τον λόγο που αρνείται ο αδερφός της να γίνει τεστ DNA είπε: «Το ποιανού είναι το παιδί της ανιψιάς μου δεν αφορά κανέναν. Ο αδελφός μου αρνείται το τεστ DNA στα πλαίσια του παλαιόχριστιανισμού. Θέλω να πω στον αδερφό μου να κάνει το τεστ DNA. Είμαστε όλοι εδώ για να σας βοηθήσουμε, η σύζυγος του αδερφού μου μπορεί να έχει φοβηθεί μην της πάρουνε τα παιδιά. Κάνω έκκληση στην σύζυγό του αδερφού μου να γυρίσει με τα παιδιά».

Τα παιδιά και το παρελθόν τους σε μοναστήρια

Σε μοναστήρι στο οποίο φαίνεται πως δεν ανήκει στην Αρχιεπισκοπή ή την εκκλησία της Ελλάδος, μαζί με τη μητέρα τους φαίνεται πως βρίσκονται τα παιδιά των Παλαιοχριστιανών στην Κορινθία. Από χθες οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα δύο παιδιά του 45χρονου είχαν καταλήξει παλαιότερα σε μοναστήρι στη Σαλαμίνα και έπειτα στην Κερατέα. Συγκεκριμένα το 2002 – 2003, ο άνθρωπος ήταν παντρεμένος με την τότε σύζυγό του. Είχαν αποκτήσει ένα παιδί το 2001 και άλλο ένα το 2002. Κάποια στιγμή όμως η πρώτη σύζυγός του, ζήτησε καταφύγιο μαζί με τα παιδιά από μοναστήρι στη Σαλαμίνα. Σύμφωνα με τις περιγραφές της το μοναστήρι ήταν δίπλα στο λιμάνι των Μεγάρων. Το συγκεκριμένο μοναστήρι έχει και ξενώνα, έναν χώρο που φιλοξενεί κατατρεγμένους. Λίγο καιρό αργότερα, τα παιδιά παρέλαβε το Χαμόγελο του Παιδιού με εισαγγελική εντολή από ένα άλλο μοναστήρι στην Κερατέα. Με εισαγγελική εντολή και πάλι τα παιδιά επέστρεψαν αργότερα στη γιαγιά. 

Σήμερα η απολογία του Καλαϊτζιδάκη

Ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας που συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα απολογείται σήμερα στην Κόρινθο. Τον Σεπτέμβριο του 2020 ο 45χρονος ζήτησε τη μετάταξή του από το Δήμο Ηλιούπολης στο Δήμο της Ερέτριας στην Εύβοια, ενώ εργαζόταν στον τομέα της καθαριότητας. Φαίνεται πως για πέντε μήνες είχε πάρει άδεια για λόγους υγείας. Όσον αφορά τα σενάρια για αιμομιξία, ο 45χρονος αρνείται να προβεί σε εξέταση dna, προκειμένου να γίνει ξεκάθαρο ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού που κυοφορεί η κόρη αλλά και του πρώτου της παιδιού. Η εξέταση αυτή θα δώσει απαντήσεις σχετικά με την πατρότητα των παιδιών τα οποία είναι δηλωμένα ως «αγνώστου πατρός» ώστε να εξεταστεί το ενδεχόμενο αιμομιξίας. Όλα ξεκίνησαν από την άρνηση να μην αποκαλύψουν ο πατέρας του μωρού που έχει αποκτήσει η μεγαλύτερη κόρη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η εισαγγελική διάταξη δεν υποχρεώνει τον πατέρα της οικογένειας να κάνει την εξέταση DNA. Ο πατέρας έχει δικαίωμα να αρνηθεί ωστόσο και αυτό κάτι θα σημαίνει για την Αστυνομία. Πάντως, ο δικηγόρος της οικογένειας Ανδρέας Θεοδωρόπουλος εισηγείται στον εντολέα του, δηλαδή στον πατέρα, να δεχθεί να κάνει την εξέταση DNA.

 

 

Στο μικροσκόπιο έχει μπει και η επαγγελματική πορεία του 45χρονου. Από τον δήμο Ηλιούπολης που είχε προσληφθεί ως υπάλληλος καθαριότητας, πήρε μετάταξη το 2020 για τον Δήμο Ερέτριας με εξ αποστάσεως εργασία και μισθό 1.029 ευρώ καθαρά μηνιαίως.

 

 

Ο 45χρονος που δηλώνει «παλαιοχριστιανός» – συστήνεται στο Facebook ως συγγραφέας, εκπαιδευτικός, σπηλαιολόγος, βοτανολόγος, πολύτεκνος πατέρας 8 παιδιών, ενώ χαρακτηρίζει τον εαυτό του «Ορθόδοξο Ρωμιό». Μέχρι και πριν από λίγες μέρες έκανε αναρτήσεις, με τις φωτογραφίες, τα βίντεο και το περιεχόμενό τους, που έκανε επί σειρά ετών, να αποκαλύπτουν πτυχές του χαρακτήρα και της δράσης του. Με δικό του διαδικτυακό blog, γεμάτο κείμενα κατά των εμβολίων για τον κορονοϊό, και σελίδα στο YouTube, που έδινε συμβουλές ακόμα και για τα χόρτα που πρέπει να μαζέψει κανείς για να φτιάξει μια νόστιμη χορτόπιτα. Στην Ικαρία το 2016, με στολή παραλλαγής απέναντι από την κάμερα του κινητού τηλεφώνου που καταγράφει τους μονολόγους, τις κινήσεις και τις εκφράσεις του. Είναι η εποχή που ο ίδιος είχε φύγει από το σχολείο, που εργαζόταν ως μουσικός στην Αθήνα, και δεν έκρυβε την υποστήριξή του, στην εγκληματική οργάνωση «Χρυσή Αυγή».

 

 

 

Ο δικηγόρος του πατέρα της οικογένειας, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος υποστήριξε ότι ο πελάτης του κατασυκοφαντείται, διότι δεν υπάρχει υπόθεση αιμομιξίας, όπως αφήνουν τα κανάλια να εννοηθεί.

Διαβάστε ακόμα:

Βίντεο με τον «παλαιοχριστιανό» πατέρα σε επεισόδια της Χρυσής Αυγής  

Φόβοι για αιμομιξία στην οικογένεια των «παλαιοχριστιανών» – «Δεν θα κάνω τεστ DNA» λέει ο πατέρας 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This