Η Ελλάδα πόλος έλξης για διεθνείς τηλεοπτικές παραγωγές του Netflix

Must Read

Η Ελλάδα ακόμα μία φορά αποτελεί πόλο έλξης για τη διεθνή μικρή οθόνη. Η χώρα μας με τις ομορφιές της αποτελεί το ιδανικό σκηνικό τοπίο για τηλεοπτικές σειρές που θα ταξιδέψουν το παγκόσμιο τηλεοπτικό κοινό στα σμαραγδένια νησιά μας και στις ωραίες γαλάζιες θάλασσες!

Σειρά του Netflix που γυρίστηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Πάρο γίνεται ο καλύτερος δυνατός κράχτης για τον τουρισμό μας! Η ρομαντική – δραματική σειρά «One Day» έκανε πριν από λίγες ημέρες πρεμιέρα στο Netflix και γρήγορα σκαρφάλωσε στο No 1 του ελληνικού Top 10. Πρόκειται για remake της ομώνυμης ταινίας του 2011 με πρωταγωνίστρια την Αν Χάθαγουεϊ και τον Τζιμ Στάρτζες, που έγινε μεγάλη επιτυχία. Στη νέα μεταφορά του ομώνυμου best seller μυθιστορήματος του Ντέιβιντ Νίκολς του 2009 πρωταγωνιστούν οι Leo Woodall («The White Lotus») και Ambika Mod («This is Going to Hurt») ως οι διασταυρωμένοι εραστές Ντέξτερ και Εμα.

Η μίνι σειρά αποτελείται από 14 επεισόδια, με την πρώτη σκηνή ν’ αρχίζει στις 15 Ιουλίου 1988. Κάθε νέο επεισόδιο μας ταξιδεύει ακριβώς έναν χρόνο μετά το έτος κατά το οποίο υποτίθεται πως διαδραματίζεται το προηγούμενο, βλέποντας το ζευγάρι να μεγαλώνει και να ακολουθεί διαφορετικούς δρόμους στη ζωή. Τους βλέπουμε να ταξιδεύουν σε διάφορα μέρη, από φοιτητικά καταλύματα μέχρι εξοχικές κατοικίες και από παριζιάνικα σοκάκια μέχρι βρετανικά κάστρα. Μαζί με το νέο και πολλά υποσχόμενο καστ και το υπέροχο soundtrack με κλασσικά hits, η τεράστια ποικιλία τοποθεσιών του «One Day» είναι μία από τις πολλές απολαύσεις του που το κάνουν τόσο επιτυχημένο. Ενα από τα επεισόδιά της γλυκόπικρης σειράς γυρίστηκε στην Ελλάδα και, συγκεκριμένα, σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά των Κυκλάδων, την Πάρο. Στο τέταρτο επεισόδιο η Εμα και ο Ντέξτερ φτάνουν στην Ελλάδα για να κάνουν καλοκαιρινές διακοπές μαζί, «όπου τα όρια της φιλίας τους δοκιμάζονται από τον ήλιο, τη θάλασσα, την άμμο και ένα μονό κρεβάτι», όπως αναφέρει το Conde Nast Traveller.

Γι’ αυτό η παραγωγή επέλεξε το νησί της Πάρου, ενός από τα πανέμορφα νησιά των Κυκλάδων. Στο γραφικό λιμάνι της Νάουσας βλέπουμε το όμορφο ψαροχώρι στα βόρεια του νησιού, καθώς και πολλές αμμουδερές παραλίες, παλιές εκκλησίες, λευκά ασβεστωμένα σπίτια με μπλε παντζούρια και τα στενά πλακόστρωτα σοκάκια της πρωτεύουσας, Παροικιάς, στα βορειοδυτικά, γεμίζοντας το μάτι μας μπλε και άσπρο. Οι δύο ήρωες φτάνουν στο λιμάνι με το πλοίο της γραμμής, ενώ τους βλέπουμε να πίνουν χύμα κρασί από παραδοσιακό καραφάκι προτού κολυμπήσουν στη θάλασσα με θέα τα ψαροκάικα και τα χταποδάκια.

Το 2022, μάλιστα, η παραγωγή είχε βάλει αγγελία στην Πάρο για κομπάρσους που θα ήθελαν να συμμετάσχουν στα γυρίσματα της σειράς, όπως και έγινε, με το ντόπιο πληθυσμό να ανταποκρίνεται. Πάντως, η Πάρος είχε φιλοξενήσει γυρίσματα από διεθνή reality, αλλά και πολλά διαφημιστικά spots, σειρές, ταινίες του Χόλιγουντ και διεθνούς φήμης σταρ της 7ης τέχνης, ενώ αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς για τη μοναδική αρχιτεκτονική της, την αισθητική και τη μαγική αύρα της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This