Θρίλερ στα Εξάρχεια: Τα ευρήματα του ιατροδικαστή στην 57χρονη και το σενάριο της ανθρωποκτονίας

Στο σπίτι βρέθηκε ένα ξυράφι

Must Read

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να δολοφονήθηκε η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε σπίτι στα Εξάρχεια το απόγευμα της Πέμπτης. Τα ευρήματα του ιατροδικαστή αποκλείουν τον ενδεχόμενο της αυτοκτονίας για την 57χρονη και η αστυνομική έρευνα προσανατολίζεται στο σενάριο της ανθρωποκτονίας.

Νεκρή γυναίκα στα Εξάρχεια! Το περίεργο τηλεφώνημα που έκανε ο άντρας της!

Ο ιατροδικαστής ανέφερε ότι δεν είναι δυνατόν η άτυχη γυναίκα να προκάλεσε μόνη της τόσο βαθιά τραύματα στους καρπούς με ξυράφι και εκτιμάμ πως προκλήθηκαν από άλλον.

Ο σύζυγος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, τους οποίους ειδοποίησε, ότι τόσο η γυναίκα όσο και αυτός είχαν αποφασίσει να βάλουν τέλος στην ζωή τους κόβοντας ο ένας τις φλέβες του άλλου! Οι γιατροί που εξέτασαν τον άνδρα στο νοσοκομείο ανέφεραν ότι τα τραύματά του είναι επιφανειακά.

Στο σημείωμα, το οποίο βρέθηκε και μεταφέρθηκε στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για γραφολογική εξέταση, αναγράφεται μεταξύ άλλων: «Τα κορμιά μας δεν έχουν πλέον κανένα νόημα έτσι όπως καταντήσαμε. Αποφασίσαμε να φύγουμε από αυτόν τον κόσμο».

Στο σπίτι στα Εξάρχεια εντοπίστηκε, επίσης, ένα ξυράφι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This