Η… εξαφανισμένη έγκυος σύζυγος του Μανώλη «σπάει» τη σιωπή της: «Φοβάμαι…»

Must Read

Με τον Μανώλη Καλαϊτζιδάκη, τον 45χρονο… πάτερ-φαμίλια της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών» που ζουν μέσα σε λαγούμια σε χωριό της Ορεινής Κορινθίας, να επιμένει ότι δεν έχει ιδέα που βρίσκονται η έγκυος σύζυγός του και τα παιδιά τους, η τελευταία προέβη σήμερα σε δηλώσεις, «σπάζοντας» τη σιωπή της για πρώτη φορά από τότε που πληροφορηθήκαμε την ύπαρξή τους.

Ειδικότερα, η σύζυγος του Μανώλη, αν και παραμένει άφαντη μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας 6 και 13 ετών, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR όρισε δικηγόρο και μάλιστα διαφορετικό από εκείνον που εκπροσωπεί τον 45χρονο.

«Πρέπει να προστατευθώ εγώ και τα παιδιά μου. Βρεθήκαμε στο μάτι του κυκλώνα και δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό. Όλη η οικογένεια είμαστε ενωμένοι», φέρεται να δήλωσε στη δημοσιογράφο του STAR Τασούλα Παπανικολάου, μία εβδομάδα μετά την παρέμβαση της αστυνομίας. Στο ερώτημα της ίδιας γιατί δεν εμφανίζεται, η απάντηση που έλαβε η δημοσιογράφος μέσω του δικηγόρου της, είναι ότι φοβάται πως, λόγω της δημοσιότητας και της υπόθεσης, όπως έχει εξελιχθεί, θα διαλυθεί η οικογένειά τους.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του καναλιού, η μητέρα θα εμφανιστεί τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα την Τρίτη, καθώς δικάζεται για απείθεια, βία κατά υπαλλήλων και σωματικές βλάβες, για όσα έγιναν στο λαγούμι-σπιτικό τους στις 12 Φεβρουαρίου. Οπως ανέφερε σχετικά ο δικηγόρος της, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, η νεαρή γυναίκα στηρίζει τον σύζυγό της και αποκλείει οποιοδήποτε ενδεχόμενο αιμομιξίας, την ώρα που ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης αρνείται κατηγορηματικά να δώσει δείγμα DNA στις Αρχές, με τη σχετική προθεσμία να έχει εκπνεύσει.

«Από την στιγμή που δεν επιλέγει να δώσει ένα δείγμα βιολογικό στις Αρχές, αυτό σημαίνει ότι θα τεθεί το ζήτημα της απείθειας εκ νέου από την εισαγγελία. Αυτό όμως θα το δούμε σε δεύτερο χρόνο», υπογράμμισε ο δικηγόρος του 45χρονου «παλαιοχριστιανού», Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This