Ο αχυράνθρωπος των Τούρκων, Μπλίνκεν, ανοίγει κερκόπορτα στο Αιγαίο!

Must Read

Για τον υπουργό εξωτερικών των ΗΠΑ, έχουμε γράψει αρκετές φορές. Είμαστε οι μόνοι που έχουμε αποκαλύψει ότι το State Department επί των ημερών του έχει καταντήσει κέντρο τουρκικής προπαγάνδας, όπου μάλιστα ο Ερντογάν έχει τοποθετήσει και τοποτηρητή, την διαβόητη Ναζ Ντουράκογλου. Είναι η τουρκικής καταγωγής αξιωματούχος, η οποία εξαπάτησε ακόμα και το κογκρέσο προκειμένου να ακυρώσει πραξικοπηματικά τον εθνικής σημασίας, αντιτουρκικό αγωγό East Med.

Η κυριακάτικη Δημοκρατία λοιπόν, γκρεμίζει την προπαγάνδα Μητσοτάκη και αποκαλύπτει την άκρως ανθελληνική επιστολή η οποία χαρακτηρίστηκε από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ ως «μεγάλη επιτυχία»!

Το πρωτοσέλιδο της κυριακάτικης Δημοκρατίας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This