Επεισοδιακή πενθήμερη για μαθητές στην Θεσσαλονίκη με κλοπές και ναρκωτικά!

Γύρισαν πίσω μια μέρα νωρίτερα - Ακυρώθηκαν όλες οι υπόλοιπες εκδρομές

Must Read

Αναπάντεχη ήταν η τροπή που πήρε μια πενθήμερη εκδρομή που έκαναν μαθητές από την Θεσσαλονίκη στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το grtimes.gr, η εκδρομή ξεκίνησε την περασμένη Τρίτη. Το βράδυ της Τετάρτης μαθητές και μαθήτριες ετοιμάστηκαν προκειμένου να βγουν για φαγητό.

Όταν επέστρεψαν, ορισμένες μαθήτριες διαπίστωσαν πως από τα δωμάτια τους έλειπαν χρήματα και κοσμήματα. Μάλιστα, χρειάστηκε να κληθεί η αστυνομία καθώς η αναστάτωση που υπήρξε ήταν μεγάλη.

Στελέχη της ΕΛΑΣ έλαβαν καταθέσεις από τους μαθητές ενώ πήραν και δακτυλικά αποτυπώματα. Παράλληλα, εξετάστηκαν βίντεο από κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου.

Τα απρόσμενα ευρήματα

Η Αστυνομία έβγαλε «λαβράκι» διαφορετικό, όμως, από αυτό που περίμενε. Συγκεκριμένα, στο οπτικό υλικό από τις κάμερες απεικονίζονταν μαθητές να κρύβουν στην αυλή του ξενοδοχείου ποσότητα ναρκωτικών και συγκεκριμένα ινδικής κάνναβης!

Στο πλαίσιο περαιτέρω έρευνας με την βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, εντοπίστηκε ποσότητα ινδικής κάνναβης και σε δωμάτιο στο οποίο διέμεναν μαθητές.

Δύο αγόρια και δύο κορίτσια οδηγήθηκαν στην Αστυνομία όπου παρέμειναν για επτά ώρες και σε βάρος τους σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Μετά από εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ αναμένεται να οριστεί δικάσιμος.

Η πενθήμερη εκδρομή έληξε μια μέρα νωρίτερα με τους μαθητές να επιστρέφουν στην Θεσσαλονίκη την Παρασκευή. Η άσχημη εξέλιξη είχε ως αποτέλεσμα να ακυρωθούν και όλες οι υπόλοιπες προγραμματισμένες εκδρομές των υπόλοιπων τάξεων.

Οι έρευνες για τις κλοπές στο ξενοδοχείο βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This