Θρήνος για τον 35χρονο σμηναγό που πέθανε από σπάνια μορφή καρκίνου

«Αισθανόμαστε πολύ ευτυχείς που τον γνωρίσαμε» - Η δήλωση της οικογένειας Κεφαλογιάννη

Must Read

Θρήνο στις Ένοπλες Δυνάμεις προκάλεσε ο χαμός του 35χρονου σμηναγού της Πολεμικής Αεροπορίας, Γιώργος Αναγνώστου, ο οποίος έχασε τη μάχη με σπάνια μορφή καρκίνου.

Ο 35χρονος σμηναγός με καταγωγή από τη Φθιώτιδα, διαγνώστηκε με οσφρητικό νευροβλάστωμα και πάλεψε γενναία μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Ταξίδεψε στην Αμερική τον περασμένο Ιανουάριο και υπεβλήθη σε θεραπεία στο Νοσοκομείο MD Anderson στο Χιούστον. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 35χρονος σμηναγός άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου.

Στο πλευρό του βρίσκονταν μέχρι την τελευταία στιγμή η οικογένεια και οι φίλοι του.

Δήλωση για τον χαμό του 35χρονου σμηναγού έκανε και η οικογένεια της Όλγας Κεφαλογιάννη«Ο Γιώργος ήταν πολύ αγαπητό άτομο σε όλους, μαχητής, περήφανος, γλυκός, ευγενής, αξιοπρεπής και λάτρης της ζωής με αξιοθαύμαστη δύναμη ψυχής. Αισθανόμαστε πολύ ευτυχείς που τον γνωρίσαμε έστω και για λίγο και είμαστε ευγνώμονες για τα μαθήματα ζωής που μας έδωσε. Δυστυχώς έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη στις 21 Φεβρουαρίου σε ηλικία 35 ετών, αφήνοντας ένα τεράστιο κενό σε όλους μας» ανέφερε η οικογένεια στο ekirikas.com

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This