Έκανε παρατήρηση επειδή του έκοβαν το ρεύμα και τον έστειλαν στο… νοσοκομείο!

Απίστευτο περιστατικό στη Λάρισα

Must Read

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη στη Λάρισα, όταν ένας άτυχος άνδρας έκανε παρατήρηση σε κάποια ανήλικα παιδιά επειδή «έπαιζαν» με το ρεύμα του σπιτιού του, και εκείνος βρέθηκε στο νοσοκομείο μετά από άγριο ξυλοδαρμό!

Δυο άτομα, ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού και ο αδερφός του, ξυλοκοπήθηκαν άγρια, όταν αποφάσισαν να κάνουν παρατήρηση στα παιδιά που συνέχιζαν να κόβουν το ρεύμα στο διαμέρισμα. Όταν ο 45χρονος βγήκε να ζητήσει το λόγο σε έντονο ύφος, οι ανήλικοι δράστες και οι φίλοι που ήταν μαζί τους, επιτέθηκαν τόσο στον ίδιο, όσο και στον αδερφό του. Όλα έγιναν κοντά σε κεντρική πλατεία, έξω από το σπίτι ενός 45χρονου που μαζί με τον 37χρονο αδελφό του διατηρούν καταστήματα στην πόλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν μετά από τις καταγγελίες των παθόντων για παρενοχλήσεις ανηλίκων που «κατέβαζαν» τον γενικό διακόπτη παροχής του ηλεκτρικού ρεύματος στο σπίτι του 45χρονου, ενώ τα παιδιά φέρονται να είχαν προβεί και σε άλλες πράξεις. Ο 45χρονος βγήκε να ζητήσει το λόγο και στη συνέχεια δέχθηκε επίθεση από την ομάδα ανηλίκων αλλά και νεαρών φίλων τους, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί κατά την πτώση του στο έδαφος, σοβαρά στο ένα του πόδι. Θύμα αυτής της απίστευτης επίθεσης και ο 37χρονος αδελφός του. Ο 45χρονος νοσηλεύεται από το βράδυ της περασμένης Κυριακής σε νοσοκομείο της Λάρισας, ενώ για την υπόθεση ήδη έχει επιληφθεί και σχηματίζει δικογραφία σε βάρος αρκετών ατόμων, το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This