Πάτρα: Συνταγή μαγειρικής «ανέβασε» ο οδηγός που ευθύνεται για τον θάνατο δύο 20χρονων!

Στα χέρια της Τροχαίας βίντεο με το δυστύχημα - Οι ποινές που προβλέπονται για τον 30χρονο

Must Read

Σημαντικές εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του θανατηφόρου τροχαίου που συνέβη την περασμένη εβδομάδα στην Πάτρα με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους δύο παλικάρια, 20 και 21 ετών βυθίζοντας στο πένθος τις οικογένειές τους.

Σύμφωνα με πηγές, η Τροχαία Πατρών που δημιουργεί την δικογραφία σε βάρος του 30χρονου οδηγού του οχήματος που παρέσυρε στο θάνατο τους δύο νεαρούς έχει στα χέρια της βίντεο από κάμερες ασφαλείας που καταγράφουν λεπτό προς λεπτό το τραγικό δυστύχημα που συνέβη στη νέα εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου στη διασταύρωση με την Αρέθα.

Η ποινή

Σύμφωνα με αναφέρει ο δικηγόρος Άκης Βαβαρούτας, που διατηρεί φιλικές σχέσεις με μια από τις οικογένειες των θυμάτων, ο οδηγός δεν θα δικαστεί σύμφωνα με το νέο Ποινικό Κώδικα αλλά με βάση τον ισχύοντα νόμο.




Με βάση το νόμο προβλέπονται ποινές 10 με 15 έτη για για την πρόκληση θανατηφόρου δυστυχήματος και για τα δύο θύματα. Ωστόσο, μπορεί να υπάρξει συγχώνευση ποινών από 1 έως και 5 έτη για κάθε θάνατο. Εφόσον γίνει δεκτό κάποιο ελαφρυντικό, τότε η συνολική ποινή θα μειωθεί. Σύμφωνα με τον δικηγόρο, ο οδηγός θα εκτίσει μέρος της ποινής πίσω από τα κάγκελα. Ο κ. Βαβαρούτας θεωρεί ότι ο οδηγός θα εκτίσει κάποιο μέρος της ποινής σε φυλακή.




Η άσχετη ανάρτηση

Σε βάρος του 30χρονου σεφ έχει σχηματιστεί δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την δίκη του. Στα κοινωνικά του δίκτυα δεν έχει αναφέρει τίποτα για το τροχαίο. Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσε μια ανάρτηση δύο μέρες μετά το δυστύχημα. Ο μάγειρας ανέβασε μια συνταγή φαγητού  με φωτογραφία, λαμβάνοντας πολλά αρνητικά σχόλια από χρήστες, ανάμεσα στους οποίους και συγγενείς των θυμάτων.

Το τροχαίο έγινε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης όταν η μηχανή που οδηγούσε ο 20χρονος Γιάννης με συνεπιβάτη τον 21χρονο φίλο του Γιώργο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το ΙΧ που βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα και έκανε παράνομα αναστροφή. Ο οδηγός του αυτοκινήτου τραυματίστηκε ελαφρά.




Δείτε επίσης:

Πάτρα: Θρήνος στην κηδεία του 20χρονου Γιάννη που ξεψύχησε στην άσφαλτο

Η στιγμή του σοκαριστικού τροχαίου στην Πάτρα με τα δύο νεκρά παλικάρια

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This