Youtuber Hayate: «Με αγαπούν τα θύματα μου, δεν ήξερα ότι ήταν ΑΜΕΑ, έγιναν χοντράδες»

Όσα είπε μέσα από την φυλακή για τις κατηγορίες που τον βαρύνουν

Must Read

Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις που έκανε μέσα από την φυλακή ο Υoutuber Hayate ο οποίος κατηγορήθηκε ότι κακοποιούσε άτομα με ειδικές ανάγκες σε ζωντανή σύνδεση στο κανάλι που διατηρούσε ενώ δεχόταν και «παραγγελίες» για βασανιστήρια. Στον 35χρονο είχε ασκηθεί δίωξη για εμπορία ανθρώπων και σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων.

Συγκεκριμένα, υποστήριξε, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ότι τα θύματά του τον αγαπάνε «βαθιά μέσα τους»! Ωστόσο, αρνήθηκε ότι ήταν ΑΜΕΑ καθώς, όπως ισχυρίστηκε, τα άτομα αυτά συντηρούσαν μόνα τους τον εαυτό τους.

Πάντως, παραδέχθηκε πως κάποια στιγμή το περιεχόμενο των βίντεο παρεκτράπηκε και οι πλάκες μετατράπηκαν σε «χοντράδες» και μετανιώνει γι’ αυτή την εξέλιξη! «Γι’ αυτό αποφάσισα να αλλάξω ύφος», είπε.

Δείτε βίντεο:




Σύμφωνα με τον ίδιο, οι συμμετέχοντες «κέρδισαν από την διαδικασία»!

«Σε οποιαδήποτε συναναστροφή, δεν μπορείς να τους κοροϊδέψεις ούτε να τους πείσεις για κάτι που δεν θέλουν. Αυτά τα παιδιά κέρδισαν από όλο αυτό», είπε, προσθέτοντας ότι το βιοτικό τους επίπεδο έχει ανέβει. Στην απολογία του ο Hayate είχε υποστηρίξει πως τα άτομα που υποβάλλονταν στα βασανιστήρια έπαιρναν χρήματα ενώ τα βοηθούσε να καλύψουν και άλλες ανάγκες.

Στην εκπομπή μίλησαν και οι πρωταγωνιστές στα βίντεο του 35χρονου:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This