Τέμπη: Επιστρέφει στα καθήκοντά του ο γιατρός που έδωσε άδεια στον προφυλακισμένο επιθεωρητή του ΟΣΕ

Must Read

Πίσω στη νευροχειρουργική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου θα βρεθεί ο γιατρός Νίκος Χαυτούρας, ο οποίος βρισκόταν σε αργία για μεγάλο χρονικό διάστημα καθώς φέρεται να ενέκρινε την πολυήμερη αναρρωτική άδεια στον επιθεωρητή του ΟΣΕ που την έλαβε μόλις μια μέρα μετά την τραγωδία των Τεμπών. Ο συγκεκριμένος επιθεωρητής βρίσκεται στην φυλακή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία» της Λάρισας, ο γιατρός έκανε προσφυγή στο Τριμελές Διοικητικό Εφετείο Λάρισας προκειμένου να ακυρωθεί η απόφαση που τον έθετε σε αργία για παραβίαση της αρχής της μεροληψίας. Το αίτημα του έγινε δεκτό.

Ο Νίκος Χαυτούρας ήταν πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και νυν περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας με την παράταξη της Ελευθερίας Τζανακούλη. Ο ίδιος είχε δηλώσει πως δεν είχε δώσει την άδεια των 30 ημερών στον 62χρονο προφυλακισμένο επιθεωρητή, αλλά το έκανε άλλος γιατρός.

Για την υπόθεση είχε διενεργηθεί ΕΔΕ και ο νευροχειρουργός τέθηκε σε αργία ενός έτους.  Ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ ανέθεσε την ΕΔΕ στον διοικητή του νοσοκομείο Βόλου, ο οποίος την παρέπεμψε με το ερώτημα της αργίας στον πρόεδρο του Πειθαρχικού Συμβουλίου της 5ης ΥΠΕ και διοικητή παράλληλα της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας, ο οποίος συμφώνησε με την αργία στον γιατρό.

Δείτε επίσης:

Τέμπη: Στο «μικροσκόπιο» η φονική φωτιά μετά τη μοιραία σύγκρουση – Καρυστιανού προς Μητσοτάκη: «Να παρουσιαστείτε αυτοβούλως στην εξεταστική»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This